THE STARLINGS trekken met nieuw album naar Antwerpse Lotto Arena

THE STARLINGS
©Live Entertainment

Het zijn bizarre en ook wel moeilijke tijden, maar voor The Starlings is het op muzikaal vlak een avontuurlijke tijd. Momenteel scoren ze week na week met hun wondermooie covers in het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’. Ze veroveren de charts en zijn trending op YouTube. Vandaag pakken ze uit met hun muzikale plannen!


2 x goed nieuws voor The Starlings:

Op 15 mei 2020 verwachten ze hun eerste album en op 14 februari 2021 trekken ze voor het eerst naar de Lotto Arena om hun fans live te laten meegenieten van hun wondermooie muziek.

The Starlings, misschien beter gekend als Tom Dice en Kato Callebaut, zijn twee singer-songwriters die hun krachten bundelen alsook hun passie voor muziek én voor elkaar. Daar kunnen we elke week getuige van zijn in het muziekprogramma Liefde Voor Muziek waarin ze elke maandag betoverende versies brengen van klassiekers van André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt en Peter Vanlaet (Mama’s Jasje). De reacties van bestaande én nieuwe fans zijn ronduit overweldigend.

The Starlings staan voor rootsy popmuziek, met een akoestische feel en harmonieën. Songs met een wortel in melancholie, teksten die de hoogte- en dieptepunten van de liefde en het leven belichten.

Begin 2019 moest het avontuur van The Starlings nog helemaal beginnen, ze tekenden een platendeal bij Universal Music en brachten inmiddels enkele singles uit. Naast hun originele covers uit Liefde Voor Muziek komen er ook eigen songs op het nieuwe album. Het wordt dus een mooie mix van eigen werk en covers, waarbij hun stemmen zoals steeds mooi ‘blenden’.

The Starlings
©Live Entertainment

Het album ‘Don’t Look Back’ verschijnt op 15 mei 2020.

Luister hier naar ‘Little Submarine’ van The Starlings, uit Liefde voor Muziek.

THE STARLINGS TREKKEN OP 14.02.2021 NAAR DE LOTTO ARENA

Tom Dice: “Momenteel blijven we met z’n allen in ons kot. Maar we kijken toch al enorm uit naar het moment dat we terug met z’n allen naar concerten kunnen gaan. We merken dat internationale artiesten terug concerten plannen vanaf 2021, we gaan er ook vanuit dat er tegen dan een vaccin bestaat tegen corona. Met andere woorden we zijn positief ingesteld en maken graag plannen voor de toekomst. En… We hebben er gewoon ‘goesting’ in! Met heel veel liefde voor muziek kondigen we dan ook onze plannen vandaag al aan!“

Kato: “We vinden het zelf gek dat we dit nu zo plots al kunnen en mogen aankondigen. Waanzinnig is het juiste woord, ondanks deze vreemde tijden zitten hier twee gelukkige zielen. We verwelkomen jullie graag in de Lotto Arena, waar we al onze liefde en muziek op jullie loslaten.”

Tickets zijn verkrijgbaar via www.teleticketservice.com of telefonisch via 070 345 345 (max. 0,30 EUR/min.).

The Starlings online:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.