TELENET voegt PRIME VIDEO-APP toe aan nieuwste generatie Tv-Box

Amazon Prime Video
©Telenet

Telenet-klanten die beschikken over de laatste nieuwe digicorder, de Telenet TV-box, kunnen vanaf nu ook Prime Video kijken via hun decoder. Wie een Prime Video-abonnement heeft, kan de films en series bekijken door in te loggen op de app via zijn Telenet TV-box. Voor nieuwe klanten biedt Prime Video een gratis proefperiode van 30 dagen aan, daarna wordt een maandelijkse abonnementskost aangerekend. Alle details op primevideo.com.

Prime Video is de streamingdienst van Amazon en biedt een breed aanbod aan populaire series en films aan, waaronder ook Amazon Originals zoals Coming 2 America, de opvolger van de populaire 80’s film met Eddy Murphy en Arsenio Hall, Borat Subsequent Moviefilm, the Wilds en The Boys. Daarnaast vind je er ook absolute klassiekers zoals de series Grey’s Anatomy, One Tree Hill, The Big Bang Theory, The Office en Dexter. Tenslotte bevat het aanbod ook heel wat topfilms zoals Bohemian Rapsody, The Joker en Love Actually.

De Telenet TV-box wordt steeds meer een one-stop-shop voor de televisie- en entertainmentervaring waarbij klanten meteen toegang hebben tot al hun favoriete programma’s, apps en streamingdiensten. Klanten kunnen via de TV-box ook al Netflix, YouTube en Streamz eenvoudig openen. Met Play Fit maakt Telenet via de decoder ook fitnessoefeningen eenvoudig toegankelijk in de woonkamer. Telenet blijft uitkijken naar andere ervaringen om toe te voegen aan zijn decoder. Momenteel zijn er geen plannen om Prime Video ook toe te voegen aan de vorige generaties van decoders.  Alle betrokken klanten met de Telenet TV-box worden binnenkort via mail op de hoogte gebracht van de extra ervaring.

Amazon Prime Video
©Telenet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.