Tabitha en Nielson brengen samen nieuwe single ‘Slapen Met Het Licht Aan’ uit

Tabitha en Nielson hebben vandaag hun nieuwe single ‘Slapen Met Het Licht Aan’ uitgebracht. De track gaat over het belang van persoonlijk contact tussen mensen. 

Tabitha benadrukt het belang van persoonlijk contact: “We leven in een tijd waarin we zonder dat we het bewust doorhebben connecties verliezen in het echte leven en meer creëren online. Echter weet ik dat niets op kan tegen een knuffel of een zoen of gesprekken met elkaar en elkaar in de ogen kunnen kijken. De situatie waar we momenteel inzitten dwingt ons in te zien wat dat allemaal waard is nu dat niet mogelijk is. Laten we daar van leren en het weer ouderwets gezellig maken zodra dit over is, met een lach, een zoen en een knuffel.”

Nielson over de betekenis van het liedje: “‘Slapen Met Het Licht Aan’ gaat over wat er gebeurt als je niet meer met elkaar praat. De afstand die er ontstaat als je gaat invullen wat iemand denkt. Dit is een belangrijke boodschap in een lastige tijd. Ik hoop dat we er mensen mee mogen raken op een positieve manier.”

Tabitha is met 180 miljoen streams op Spotify de meest gestreamde vrouwelijke artiest van 2019. De zangeres scoorde onder meer grote hits als ‘Hij Is Van Mij’ en ‘Moment’.

Nielson ontving in 2019 een Edison award voor beste single met ‘IJskoud’ en een Edison award voor beste album met ‘Diamant’.

Koop het nummer nu : https://tabitha-nielson.lnk.to/Slapen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.