Stem uw favoriete discotheek naar Monopoly Discotheken

Monopoly
©Monopoly / Hasbro / Groep24

Deze Monopoly-editie neemt je mee naar al het moois dat de Belgische discotheken te bieden hebben. Ze zijn alom tegenwoordig en verspreid over het ganse land en vormen al decennia lang een belangrijk onderdeel van het uitgaansleven.

Via Monopoly Discotheken ontdek je met Tomorrowland de grootste openluchtdiscotheek van de wereld en maak je kennis met de iconische danstempels van vroeger en nu. Denk maar aan legendarische nachten in de Zillion, Cherry Moon, Versuz of de Fuse. Confettikanonnen, bewegende dansvloeren, spetterende lichtshows, … Het hoort er allemaal bij! Bezoek de Charlatan, trakteer je vrienden in de Carré of koop een VIP-ticket voor The Villa.

Deze unieke uitgave is het hebbeding voor iedere (ex-)discotheekbezoeker! Veel speelplezier en we zien elkaar op de dansvloer?!

Dit spel komt uit in het voorjaar van 2022.


Laat ons weten welke legendarische discotheken zeker op het spelbord moeten komen! Stem op jouw favorieten en bepaal zo de invulling van het spel!


Je kan jezelf nu al verzekeren van een exemplaar van Monopoly Discotheken door een pre-order te plaatsen via onze webshop.

We sturen het spel op vanaf dat het klaar is.

6 REACTIES

  1. Vraagje: Waar staat La Rocca, the White House, La Bush, at the Villa (tegen Asse) en zeker Carat!?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.