Stan Van Samang met ‘Feel The Power’ op #1 in Ultratop!

Stan Van Samang
©Universal Music

Stan Van Samang claimt de #1 positie van de Ultratop hitlijsten met ‘Feel The Power’. Met zijn gloednieuwe album schoot hij meteen naar de hoogste regionen van de charts. Dit zowel in Vlaanderen als Nationaal, een bewonderenswaardige prestatie!

Stan deelde ook het goede nieuws met zijn fans: “Mijn nieuwe album Feel The Power loslaten op de wereld voelde magisch, maar meteen met dat album op #1 binnenkomen in de Ultratopcharts is ronduit waanzinning!”

Over het album
Stan Van Samang werkte hard aan het nieuwe album, zijn derde bij Universal Music. De producer van die nieuwe cd is de Nederlander Huub Reijnders, en ook de studiomuzikanten – stuk voor stuk toppers – zijn noorderburen. Behalve gitarist Martijn Van Agt zijn het zelfs allemaal mensen met wie Stan nog nooit heeft samengewerkt. Dit was spannend en nieuw voor hem, anders dan anders. Want hoewel hij al aardig wat watertjes doorzwommen heeft, is hij in wezen een gewoontedier. “Op restaurant zal ik bijvoorbeeld nooit de suggestie van de chef bestellen als ik niet weet wat er in zit”, bekent hij. “Maar op muzikaal vlak was dit de juiste move. Geen veilige haven, maar met volle vaart de storm in! Het is bevrijdend en inspirerend om met mensen te werken die jou niet kennen. En het zorgt regelmatig voor verrassingen in de studio: het is niet gewoon een kwestie van demo’s kopiëren, er gebeurt echt van alles. Met als resultaat dat het allemaal plots veel hedendaagser en moderner gaat klinken.”

TRACKLISTING
1. River Of Life
2. Little Bits
3. Goodbye
4. This Is Not Our Time
5. The Art Of Letting Go
6. Snow
7. Feel The Power
8. Little Kingdom
9. Not Easy To Be Me
10. Leatherwoman
11. Heartquake
12. Don’t Close Your Eyes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.