Jaap Reesema kondigt extra gastartiesten aan in Lotto Arena

Jaap Reesema

De stap naar de Lotto Arena was, na een uitverkochte Stadsschouwburg vorig jaar, een logisch vervolg voor de sympathieke Nederlander. In geen tijd waren alle tickets voor het eerste aangekondigde concert op zaterdag 30 maart de deur uit. En ook de verkoop van de tweede datum op zondag 31 maart gaat vlot voor de warmste stem van Nederland. Na Regi kondigt hij nu nog twee straffe gastartiesten aan die hem zullen vergezellen op deze avonden: Pauline en Lea Rue.

Tickets zijn te koop via www.lotto-arena.be.

De singles ‘Nu Wij Niet Meer Praten’, ‘Mijn Kleine Presidentje’, ‘Alles komt goed’, ‘Papa’, ‘Kom Wat Dichterbij’, ‘Ellie’, ‘Zo ver weg’ en ‘Als Je Voor Me Staat’ zijn intussen de muzikale lievelingen van heel wat Vlamingen. Alles samen stond hij al bijna 200 weken met nummers in de Ultratop 50.

Met Lea Rue brengt hij de stem mee van de hit ‘Code rood’. Dat nummer stond zestien weken in de Ultratop en werd ook genomineerd bij Zomerhit van Radio 2.

En ook met Pauline brengt hij een powerstem mee. Benieuwd welk duet zij voor hun rekening zullen nemen.

Regi bevestigde eerder al zijn komst naar de Lotto Arena-concerten van Jaap. Reesema zong immers een hele resem hits in van goede vriend Regi.

Jaap Reesema – “Alles komt goed” op zaterdag 30 maart & zondag 31 maart 2024 in de Lotto Arena. Tickets zijn beschikbaar via www.lotto-arena.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.