Pickx+ voortaan een volwaardig eigen televisiekanaal

Pickx+
©proximus

Televisieabonnees van Proximus krijgen er binnenkort een boeiende optie bij. Pickx+ zal als een aparte formule aangeboden worden.

Vanaf woensdag 15 september voegt Proximus de exclusieve zender Pickx+ als tv-optie toe aan zijn aanbod. Pickx+, de nieuwe premiumzender van Proximus die eind april van start ging, biedt een ruime selectie van nationale en internationale films, series, sport, talkshows en magazines, inclusief eigen producties. Voor 4,99 euro per maand (na een gratis proefperiode van 3 maanden) kunnen klanten zowel live als op aanvraag genieten van al het moois dat Pickx+ te bieden heeft, en dat op alle schermen.

Pickx+ werd op 29 april in het leven geroepen als exclusieve premiumzender, die met een gediversifieerd aanbod entertainment op maat van het hele gezin brengt onder de noemer ‘Moments that make us’. De programmatie is opgebouwd rond een unieke mix van sport, films, series en talkshows, die bovendien tot 30 dagen na uitzending beschikbaar zijn in de ruime ‘op aanvraag’-catalogus.

Vandaag is Pickx+ al beschikbaar voor Proximus-klanten met de tv-opties All Stars, All Sports en All Stars & Sports. Vanaf 15 september zal dat ook het geval zijn voor Family. Door de zender ook als afzonderlijke tv-optie op te nemen in het aanbod, wil Proximus content lovers met een brede interesse in sport en entertainment bereiken met een optimale afwisseling tussen entertainment van eigen bodem, bekroonde fictie, topwedstrijden en live evenementen. Pickx+ is te vinden op kanaal 13 (263 in Brussel), via de Pickx app en op pickx.be. Tv-klanten van Proximus kunnen Pickx+ tijdelijk gedurende drie maanden gratis uitproberen. Na deze periode kan de optie worden verlengd voor 4,99 euro per maand.

Een greep uit de programmatie voor het nieuwe tv-seizoen: eigen producties, internationale fictie, spraakmakende shows en topsport

Met leading ladies Saartje Vandendriessche en Ianthe Tavernier en de spraakmakende comeback van Margriet Hermans bracht Pickx+ ook entertainmentprogramma’s uit eigen huis, geproduceerd in opdracht van Proximus Media House. Nu het nieuwe tv-seizoen op gang komt, wil Proximus verdergaan op de ingeslagen weg. Zo komt er onder meer een nieuw seizoen van zowel de talkshow ‘Saartje’ als het muziekprogramma ‘Unplugged+’, wordt jong geweld als Stef Poelmans en Sverre Denis op de kijker losgelaten en keert Margriet Hermans in het najaar terug met een nieuw project.

Daarnaast blijft Pickx+ inzetten op internationale topseries, shows en films. Blikvangers zijn het nieuwe seizoen van The Handmaid’s Tale, seizoen 5 van Nashville de Australische topserie ‘My Life is Murder’ en de Amerikaanse kijkcijferhit ‘Council of Dads’. Ook de serie ‘L’Opéra’, een coproductie van Proximus, en entertainmentprogramma’s als ‘The Late Late Show’, ‘The Drew Barrymore Show’ en ‘Penn & Teller: Fool Us’ vallen onder de noemer ‘niet te missen’.

Sportfans komen aan hun trekken met livewedstrijden uit de UEFA Champions League en highlights uit het wielrennen, het basketbal en het hockey, met bijzondere aandacht voor Belgische topprestaties.

Leuk weetje: Na een geslaagde comeback van ‘Margriet aan zee’ met leading lady ‘Margriet Hermans’ kijken we alvast uit naar de fijne momenten van haar op tv.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.