Pennenzakkenrock heeft scenario klaar om snel te schakelen bij groen licht

Pennenzakkenrock
©Pennenzakkenrock

Voor het eerst in de Pennenzakkenrock-geschiedenis zal Pennenzakkenrock plaatsvinden van maandag 21 juni tot en met donderdag 24 juni, gespreid over 3, mogelijks 4 dagen in de week.

De provincie Antwerpen zal per dag het aantal inschrijvingen beperken.
“Alles hangt natuurlijk af of evenementen van deze grootteorde al kunnen doorgaan. Maar ook al krijgen we groen licht van de overheid, dan nog zetten we alles in het werk om de strengste normen te halen. Op die manier wil de provincie immers veiligheid, kwaliteit en plezier ten volle garanderen, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename en vooral coronaveilige manier kunnen vieren.”, duidt gedeputeerde Jan De Haes.

Op 22 februari start de voorinschrijving voor de scholen. Iedereen kan al inschrijven.
Bij de afhandeling van de inschrijving verwerken we eerst de aanvragen van de zesde leerjaren, daarna die van de andere lagere schoolklassen.
Zo bieden we maximaal de kans aan de leerlingen in het 6e leerjaar om alsnog in hun laatste jaar lager onderwijs Pennenzakkenrock te beleven. De oudste leerlingen van de school kunnen op deze manier toch hun laatste jaar op de lagere school feestelijk afsluiten, indien de coronamaatregelen dit toelaten. Hopelijk kunnen de kinderen dit unieke moment in hun leven uitbundig vieren.

De school kan kiezen of ze wil komen op maandag, dinsdag of donderdag.
Zijn deze dagen volzet dan wordt woensdag ook nog opengezet. Inschrijven zal verlopen zoals de voorbije edities via www.pennenzakkenrock.be. Dagtickets zijn voor de editie van 2021 niet verkrijgbaar. Ook het campingfestival zal dit jaar niet plaatsvinden.

Pennenzakkenrock 2021

De organisatie rept zich om opnieuw een editie klaar te stomen om van achterover te tuimelen, de randanimatie wordt weer bangelijk straf, de educatieve zone nog leuker en het weer (laten we hopen) op-en-top zomers. Op naar een coronaproof top-editie van Pennenzakkenrock!

Attracties in overvloed

Geen zin in muziek? Ook dit jaar wordt voor Pennenzakkenrock het Zilvermeer omgetoverd tot een heus coronaproof attractiepark met een heleboel avontuurlijke verrassingen voor de leerlingen die niet alleen op het strand willen vertoeven. Hou onze website en facebookpagina zeker in het oog voor de laatste corona-updates en nieuwtjes!

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:
21, 22 en 24 juni (23 juni – als andere dagen volzet zijn)
Van 8.30 uur tot 16.30 uur

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Meer info:
www.pennenzakkenrock.be
www.facebook.be/Pennenzakkenrock
www.twitter.com/ZilvermeerMol
www.instagram.com/zilvermeer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.