Nieuwe K3-single Vleugels nu al te reserveren

K3
©Studio 100

Vanaf vandaag kunnen fans van K3 de nieuwe single Vleugels al pre-saven op de diverse streamingsplatforms. Marthe, Hanne en Julia zingen op dit bijzondere nummer over kinderen die grote hindernissen moeten overwinnen en daarom enorm moedig zijn.

Het is voor K3 in de samenstelling met de Nederlandse zangeres Julia het tweede studio-album en de derde single uit het album. ‘Alain Vande Putte heeft een heel mooi nummer geschreven,’ laat Marthe weten. ‘Vleugels gaat over kinderen die het moeilijker hebben dan anderen, maar toch positief in het leven staan.’ Hanne bewondert deze kinderen enorm. ‘We krijgen zo vaak brieven van kinderen die in zo’n situatie zitten. En ik denk dat veel andere kinderen er in zich kunnen herkennen.’ Julia, die inmiddels haar plek binnen K3 gevonden heeft, zegt: ‘Het lijkt wel of deze kinderen vleugels hebben. Zo goed gaan ze om met de problemen waar ze soms dagelijks mee te maken hebben.’

Vanaf 15 september kan de single Vleugels gepre-saved worden. Het nummer zal vanaf 21 september op alle platformen te beluisteren zijn.
Pre-save link: https://studio100.lnk.to/K3vleugelsPR

Op 18 november komt het gelijknamige album Vleugels uit op CD, als download en is het te beluisteren op de diverse streamingdiensten. Op het album staan twaalf nummers, waaronder Vleugels, Nooit meer oorlog en de zomerhit Mango Mango.

K3
Klik op CD en bestel je exemplaar

De albums “Waterval” en “Vleugels” zijn geschreven door Alain Vande Putte (tekst & muziek).
De productie is in handen van Peter Gillis.

Tickets & info:
www.studio100.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.