Feelgood-quiz Surprize Fund begin 2022 op SBS6 (NL)

SBS6
©SBS6
Stel je voor: je vertrekt nietsvermoedend naar een afspraak en komt in plaats daarvan terecht in een TV-studio, met een presentator en vijftien van je meest dierbare familieleden en vrienden. Jullie spelen samen een quiz en proberen daarmee veel geld te verdienen. Hoeveel? Dat ligt aan hen… én uiteraard aan jou! De gloednieuwe feelgood-quiz Surprize Fund is begin 2022 te zien op SBS6.
 
De sympathieke hoofdkandidaat in Surprize Fund wordt met een smoes naar de studio gelokt. Daar ziet hij tot zijn verbazing vijftien familieleden en vrienden. Vader, zus, neef of beste vriendin: ze dragen de hoofdkandidaat allemaal een warm hart toe en gunnen hem een mooi geldbedrag. Alle vrienden en familieleden hebben voor de show elk een individueel bedrag bij elkaar gespeeld door acht vragen te beantwoorden. Alle bedragen van alle familieleden samen vormen de prijzenpot: het Surprize Fund.
Om deze prijzenpot te bemachtigen, moet de hoofdkandidaat nu zélf dezelfde acht vragen spelen. Geeft hij een fout antwoord, dan moet hij drie van zijn geliefden wegsturen – en het bedrag dat ze waard zijn, gaat van zijn prijzenpot AF! Maar… wie stuurt hij weg? Oma, die misschien wel meer geld waard is dan hij denkt? Of zijn pientere neef die uitgerekend vandaag een black-out had? Bij een goed antwoord blijft de prijzenpot lekker gevuld.
Na acht vragen is duidelijk met hoeveel geld de kandidaat naar de finale gaat. Nu mag hij proberen dit bedrag te verzilveren. De kans is aanzienlijk dat hij aan het einde van de dag met veel geld naar huis gaat… en dat is iets waar hij deze ochtend nooit van had kunnen dromen.
Surprize Fund wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.