Nieuw Boek: Smokey Goodness – BBQ Feast on Fire (Bestel je BBQ BOEK hier!)

Smokey Goodness
©Kosmos Uitgevers

Life is a party! Ja, ook in uitdagende tijden halen we alles uit het leven wat erin zit, maar pas als ’t sist, rookt en grilt is het natuurlijk echt feest. En met Smokey Goodness BBQ Feast on Fire stook je het feestje echt op! Van complete BBQ meergangenmenu’s als Yankee Feast, Veggie Feast en Fancy Fire, all out impressive smokey showpieces of simple bites voor een kleine get-together.

 

Of het nu gaat om Hoe cakes met gerookte makreel, Spekplaatkoek di mama of Wildzwijnporchetta, met de recepten van Smokey Goodness & friends laat je vanaf nu elk feestje gegarandeerd zinderen. Dus: zomer of winter, kerst of Pasen, voor een groot gezelschap of voor twee: als het feest is, dan gaat de BBQ aan.

Voor Smokey Goodness BBQ Feast on Fire sloeg Jord wederom de handen ineen met zijn vaste team, bestaande uit onder meer fotograaf Remko Kraaijeveld en vormgever Erik Rikkelman. Daarnaast werkte Jord voor dit boek samen met Bart van Olphen (Fishtales) en de meesterslagers Jonathan van Uden (Chateaubriand) en Herman ter Weele (zelf slachtend slagerij Ter Weele). Smokey Goodness BBQ Feast on Fire is vanaf 13 oktober overal verkrijgbaar.

Over Jord Althuizen
Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness. Hij is voormalig chef-kok, restaurantmanager, culinair eindredacteur en avonturier. In 2010 begon hij met zijn missie om de lage landen kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Ook is Smokey Goodness Burgers & Bites te vinden in de Foodhallen in Den Haag. Daarnaast werden meerdere Smokey Goodness-boeken uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en zijn er inmiddels meer dan 260.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.

Smokey Goodness BBQ Feast on fire | Jord Althuizen | 9789021578644 | € 22,50 | 13 oktober 2020 | Kosmos Uitgevers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.