Home NIEUWS CD / DVD / BOEK New Release: Chris Morton & Noa Neal – ‘SOMEBODY LIKE YOU’

New Release: Chris Morton & Noa Neal – ‘SOMEBODY LIKE YOU’

Chris Morton, de knappe Gentse flik met Zuid-Afrikaanse roots doet social media ontploffen. Zijn passage in het vtm-programma ‘SingAgain’ ging dus niet onopgemerkt voorbij. Vooral bij het vrouwelijke geslacht, maar ook bij de jury. Chris bracht enkele spraakmakende optredens zoals deze met de uiteindelijke winnares Marjolein Acke, waarbij hun versie van ‘Barcelona’ viraal ging en meer dan 1 miljoen views haalde op facebook en een half miljoen op de andere platformen. Uiteindelijk eindigde hij op een gedeelde vijfde plaats.

SOMEBODY LIKE YOU

Koop de song hier =>> https://hypeddit.com/chrismortonnoaneal/somebodylikeyou

In de navolging van de show, is Chris Morton en zijn manager Serge Gobin een samenwerking aangegaan met producer Ronald Vanhuffel, wat resulteerde in het mooie duet met Noa Neal‘SOMEBODY LIKE YOU’. Samen met zijn team werkt Chris Morton in alle stilte verder in de studio aan een akoestisch album vol originele Engelstalige nummers geïnspireerd door Ed Sheeran, Jason Mraz, Jack Johnson, Tom Odell en Lewis CapaldiEr komt dus nog veel meer…

Noa Neal kennen we dan van ‘K2 zoekt K3’, waar ze het net niet haalde tegen Josje. Maar ook als de ‘leading lady’ van de tv zender ‘anne’ en van de zender FOX. Ze kreeg de kans om naar Madrid te vliegen en de cast van ‘The Walking Dead’, haar favoriete tv-show, te interviewen, deed voice-overs voor ‘Victoria Secret show’,’Miss Universe’…  Ze bracht ook al wat eigen muziek uit zoals o.a. ‘Wild Heart’, ‘Cherry Pie’, ‘Castles in the Sand’, ‘Graffiti’.

Geniet van hun muzikale samenwerking. CHRIS MORTON & NOA NEAL zijn vanaf nu samen te boeken voor optredens via Star Entertainment. Vanaf het najaar komt er ook een live band aan.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten