Mysterieuze grascirkel in Beveren blijkt stunt voor lancering “Full Moon” Gin

Full Moon
©Full Moon

Enkele vroege wandelaars merkten deze ochtend plots een grascirkel op in het park van Kasteel Cortewalle. Bij het beter bekijken van de grascirkel kwam het logo van Moon Gin tevoorschijn. Uiteindelijk blijkt het te gaan om de lancering van de “Full Moon Gin”, een exclusieve en gelimiteerde versie van de Beverse Moon Gin. Deze gin, die slechts in een oplage van 1000 stuks werd gedistilleerd is reeds de derde gin die Matthew Van Noten en Tommy De Mulder op de markt brengen.

Full Moon
©Full Moon

Moon Gin poste vorige week een teaser naar 26/11/2020 op hun sociale media, dit werd ook gedeeld door een aantal influencers en drankenhandels. Deze teaser vermeldde enkel een datum en coördinaten. Op deze locatie werd vandaag (donderdag 26/11) een grascirkel in de vorm van het Moon Gin logo terug gevonden.
.
Normaal hadden we voor de lancering een event gepland voor onze klanten en het publiek. Maar door de coronacrisis dienden we een alternatieve manier verzinnen om de Full Moon te lanceren. We zijn beginnen brainstormen en al snel kwamen we bij een graancirkel uit. Één klein probleem, in november staat er geen graan of mais meer op de velden, dus besloten we voor een grascirkel te gaan. Geen mooiere locatie dan het park van Kasteel Cortewalle natuurlijk. Hierbij willen we ook de gemeente Beveren bedanken voor hun medewerking!

Full Moon Gin
4 jaar geleden lanceerden we onze Moon Gin, ondertussen wonnen we al meerdere internationale prijzen en zijn we in meerdere landen verkrijgbaar. Als gin liefhebbers en ondernemers kriebelt het natuurlijk altijd om iets nieuw te doen. Hierdoor staken we samen met onze master distiller “Patrick Van Schandevijl”, van stokerij De Moor in Aalst, de koppen bijeen. Na enkele testen besloten we een alternatieve versie van onze originele Moon gin uit te brengen. We hebben ervoor gekozen dezelfde botanicals te gebruiken, maar dan met een andere dosering en een verhoogd alcoholgehalte, nl van 44% naar 49% waardoor er nog meer smaak in de gin zit.
Voor het ontwerp wilden we iets feestelijk en in het thema van volle maan, de keuze voor goud was hierdoor snel gemaakt, we zijn enorm tevreden van het resultaat.

Meer info vinden jullie terug op hun website www.moon-gin.be of op hun social media kanalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.