Moon-Gin trotse winnaar van goud & zilver op World Gin Awards

Moon-Gin
©Moon-Gin

Matthew Van Noten en Tommy De Mulder blijven verbazen met hun Belgische gin “Moon”. Het jaar is nog maar begonnen en het ambitieuze duo valt opnieuw in de prijzen. Deze keer tijdens de World Gin Awards, waarin een professionele jury haar oordeel velt over de beste gins ter wereld. 

Bij de top van de wereld

Zowel met hun Cherry Moon als met hun Moon Gin verdient deze Belgische Spirit een medaille. Tommy & Matthew zijn heel tevreden met het resultaat. “Cherry Moon is nog geen jaar op de markt en behaalt een goude medaille in de categorie “Flavoured Gin”, hier zijn we toch wel heel fier op”, aldus het duo. Hun eerste product Moon Gin wint zilver in de categorie “Best Contemporary Gin”.

Moon Gin
©Moon-Gin

Moon-gin Nederland

Tommy en Matthew zijn duidelijk gedreven ondernemers met een duidelijke toekomstvisie.
Ze veroverden al vele harten in Vlaanderen, maar hun gins zijn nu ook te koop bij onze Nederlandse buren. Hiernaast lopen er ook nog onderhandelingen met andere Europese markten zoals Frankrijk en Denemarken. Ook kijken de twee vrienden vol goede moed uit naar de komende maanden waar ze volop richten op zomerbars, gin festivals en andere events. Dit om hun beide gins kenbaar te maken bij een nog breder publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.