M&M’s nu al ‘eggcited’ voor Pasen

M&M’s
©Remy Communication

De winter woedt nog volop, maar bij M&M’s wordt al aan de komst van de Paasklokken gedacht. Yellow & Red hebben dan ook ‘eggciting’ nieuws te melden: binnenkort is er een speciale editie in de Belgische winkelrekken te vinden. De ‘speckled eggs’ krijgen niet alleen specifieke Paaskleurtjes aangemeten, ze onderscheiden zich ook van de reguliere M&M’s door hun matte suikerlaagje en hun unieke recept.

Wie Pasen zegt, zegt in één adem ook chocolade, kleur en delen. Dat zijn meteen ook drie sleutelwoorden die perfect passen bij M&M’s. Wie Pasen zegt, zegt in één adem ook eitjes. En ook al is de pindavariant van M&M’s ovaal van vorm, toch worden de beroemde chocoladesnoepjes niet meteen bestempeld als eitjes. Met de komst van de ‘speckled eggs’ belooft daar nu verandering in te komen. De nieuwe M&M’s-variant combineert de ovale vorm van de pindavariant met de chocoladevulling van de gekende chocoladeversie. Met een lichtjes anders smakende chocolade en een nieuw mat suikerlaagje geven de ‘speckled eggs’ een geheel nieuwe schwung aan de gekende en geliefde M&M’s-beleving.

Speciale Pantone kleuren

De ‘speckled eggs’ onderscheiden zich nog meer door hun paaskleurige pasteltinten. Liefhebbers van paasdecoratie kunnen er naar hartenlust mee aan de slag, met dank aan de specifieke Pantone-codes. Lichtroze (244C), Geel (108C), Wit (Pantone White), Groen (346 C), Lichtblauw (3105C) of gewoon alle kleuren bij elkaar? Pinterest belooft er alvast nog vrolijker op te worden.

De ‘speckled eggs’ zullen makkelijk terug te vinden zijn in de winkels dankzij hun specifieke lichtblauwe verpakking. Eén zakje bevat 250 g ‘speckled eggs’ en heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 3,49 .

Voor Belgen gaan chocolade en feesten hand in hand

Pasen en Kerst zijn dé chocolademomenten van het jaar en zorgen samen voor 50 % van de totale jaarverkoop van chocoladeproducten in België. Met een aandeel van 38 % in de totale chocoladecategorie zijn de zogenaamde ‘seasonals’ een niet te onderschatten productcategorie binnen het chocoladesegment. Ze zijn dan ook perfect om cadeau te doen en/of om te delen met anderen. Dat laatste geldt uiteraard ook voor M&M’s, waar dan nog eens het element van kleurrijk plezier bijkomt. Kortom, M&M’s en Pasen: een ‘match made in heaven’.

Prijs: 250 g = € 3,49

M&M’s
©Remy Communication

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.