Miss Montreal brengt nieuwe kersthit ‘Angels In The Sky’ uit

Miss Montreal
©House Of Entertainment

Met 8,6 miljoen streams voor ‘Door de wind’ scoorde Miss Montreal goud én meteen één van haar grootste hits in de Lage Landen, want haar versie van de Ingeborg en Stef Bos-klassieker waaide ook over naar ons land. “Vanaf nu is dit jouw liedje”, zei Stef Bos een tijdje geleden toen hij Sanne Hans van Miss Montreal nog eens uitgebreid feliciteerde met het succes en de manier waarop zij het nummer een nieuwe invulling gaf.

Met de kerstdagen in het vooruitzicht brengt Miss Montreal de gloednieuwe kerstsong ‘Angels In The Sky’ uit. Het zelfgeschreven ‘Being Alone At Christmas’ werd al een kerstklassieker in Nederland en geïnspireerd op dat succesverhaal en andere kerstsongs die ze eerder uitbracht, is er nu een langverwachte opvolger. Tegenwoordig zingt Sanne in het Nederlands, dus is het nog eens fijn om haar in het Engels te horen zingen in een ‘over-the-top’ kerstnummer met veel toeters en kerstbellen. Het aangesleepte kinderkoor zorgt voor het perfecte kerstgevoel.

Door haar deelname aan ‘Beste Zangers’, de Nederlandse variant van onze ‘Liefde voor Muziek’, werd 2020 voor Miss Monteal een bijzonder jaar. Ze scoorde niet alleen goud met ‘Door de wind, ook het duet ‘Laat me’ met Stef Bos werd een voltreffer. Met ‘Angels In The Sky’ krijgen we van haar nog een extra muzikaal cadeautje waar we alleen maar erg blij mee kunnen zijn. Volgend jaar komt er nog meer nieuw werk uit van Miss Montreal en de artieste hoopt snel weer te kunnen afreizen naar Vlaanderen.

De kerstsingle ‘Angels In The Sky’ van Miss Montreal verscheen bij House of Entertainment / 8Ball Music en is beschikbaar op alle digitale platformen.Vol.2 Biggest House Hits Of The 90S

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.