Met ‘Secret of Eternity’ komt het paardenspektakel CAVALLUNA terug naar het Sportpaleis!

Cavalluna

Na de drie succesvolle ‘CELEBRATION!’-voorstellingen in maart 2022, komt het populaire paardenspektakel CAVALLUNA op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 terug naar het Antwerpse Sportpaleis met ‘Secret of Eternity’. “Oorspronkelijk was deze gloednieuwe voorstelling al voorzien om in 2021 te spelen, maar door de gekende omstandigheden werd ze twee jaar doorgeschoven. Hierdoor kreeg creatief directeur Klaus Hillebrecht extra tijd om de nieuwe voorstelling nog meer te verfijnen. In ‘Secret of Eternity’ draait het om de bloedmooie Mamey, de dochter van een mysterieuze stam die een lange reis maakt door Midden-Amerika, met als doel de Stone of Eternity  terug te brengen naar haar volk. In deze voorstellingen nemen we opnieuw onze talrijke bezoekers, want jaar na jaar groeit de publieke belangstelling voor CAVALLUNA, opnieuw mee in een meeslepend verhaal dat door de mooiste paarden wordt weergegeven in een prachtig decor, omgeven door een betoverend en uniek klank- en lichtspektakel. Het blijft adembenemend om te zien en te ervaren hoe in deze voorstellingen mens en dier versmelten in een prachtig, beklijvend verhaal”, zegt Chris Bergs namens organisator PSE Belgium. De nieuwe ‘Secret of Eternity’-voorstellingen van CAVALLUNA spelen op zaterdag 25 maart 2023 om 14u00 en 19u00 en op zondag 26 maart 2023 om 15u00 in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets en info via www.teleticketservice.com

De regisseur en Emmy-winnende componist Klaus Hillebrecht kan voor zijn nieuwe, meeslepende verhaal terug een beroep doen op 60 verschillende toppaarden. “Centraal staan Mamey en Joaquim, die in Midden-Amerika samen op zoek gaan naar de befaamde ‘steen der eeuwigheid’, want die willen ze terugbrengen naar het Guyavos-volk, de stam waartoe ze behoren. Het spannende avontuur speelt zich af in de setting van subtropische bossen, kleurrijke dorpen en indrukwekkende tempels. Of ze ook effectief slagen in hun missie? Wel, het antwoord kom je te weten tijdens de voorstelling”, zegt Klaus glimlachend. De meest prestigieuze paardenrassen passeren opnieuw de revue: Het Lusitano-paard toont weer grote gratie tijdens de meest veeleisende dressuuroefeningen, de Friese paarden brengen een vleugje royaliteit met zich mee en de mini-shetlanders, die zeker niet moeten onderdoen voor hun grote teamgenoten, veroveren de harten van groot en klein. Een speciale plaats in de show is toch weggelegd voor een verrassende gast, Pedro op zijn ezel!

 

Eind vorige maand waren de drie ‘CELEBRATION!’-voorstellingen van CAVALLUNA in het Antwerpse Sportpaleis een absolute voltreffer. “Een verklaring voor het aanhoudende en groeiende succes is de publieke mix. In de zaal zitten niet alleen gezinnen en families die het paardenverhaal waarderen, maar ook de échte paardenliefhebbers die vol bewondering kijken en genieten van het hoogstaande niveau van de voorstelling. De paardrijkunsten van meer dan 60 paarden en verschillende rassen zie je in een uniek decor dat wordt omgeven met het beste licht en geluid. Overweldigende scènes, emotionele muziek en een warme vertelstem liggen mee aan de basis van ‘Secret of Eternity’, een gloednieuw en bijzonder paardenverhaal. Publiekslieveling Bartolo Messina, bekend voor zijn ontroerende vrije dressuur en de sterke band die hij met zijn paarden heeft, werkt mee aan de nieuwe voorstellingen. Dat geldt trouwens ook voor onze Belgische Sylvie Willms, die er met haar 12 paarden ook opnieuw bij is”, zegt Chris Bergs van PSE Belgium.

Tickets voor de nieuwe ‘Secret of Eternity’-voorstellingen van CAVALLUNA, die plaatsvinden op zaterdag 25 maart (14u00 en 19u00) en zondag 26 maart (15u00) 2023 in het Antwerpse Sportpaleis, kan je nu bestellen op www.sportpaleis.be. Tot en met 30 april 2022 kan je genieten van een vroegboekkorting(-€5)!

Cavalluna

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.