Feestelijke voorstelling Winterrevue With Friends overtreft alle registers. *****

winterrevue

Elk theaterzitje was ingenomen op zondagnamiddag in Theater Elckerlyc. Theaterbezoekers, genodigden langs de rode loper en pers keken uit naar de feestelijke voorstelling van de Winterrevue “WITH FRIENDS” in een regie van Stefan Staes met Hugo Sigal als Master of Ceremony. Het publiek kreeg een gloednieuwe show voorgeschoteld, verzorgd door de vaste ploeg met o.a. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden, Matthew Michel en Laurenz Hoorelbeke. De show verveelt geen seconde. Strakke medley’s werden gebracht door de hoofdcast begeleid door live orkest o.l.v. Thomas Vanhauwaert en een ensemble dat het beste van zichzelf geeft in de choreografieën van Laurent Flament. Deze worden afgewisseld met leuke sketches waarin Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Hugo Sigal en zijn friends meespelen. Opvallend nieuw personage hierin was showmaster “Tomas Koek”. Een revue bestaat uit een lach en een traan. Deze voorstelling weet het publiek te ontroeren. Wie Hugo ziet, denkt aan Nicole. Het publiek werd verrast met een optreden van Hugo én Nicole aan de hand van een hologram van Nicole. Een beklijvend moment in de voorstelling.

=>> Bekijk hier de sfeerbeelden van de première <<=

Deze editie gaat BACKSTAGE PRODUCTIES nog een stapje verder en pakken ze uit met een gloednieuwe formule waarbij Hugo Sigal elk weekend nieuwe, bekende “friends” uitnodigt op de Winterrevue. Gert Verhulst & James Cooke doen mee tijdens het openingsweekend, Kürt Rogiers schittert een weekje later op hetzelfde podium, Luc Appermont & Bart Kaëll staan garant voor een legendarische oudejaarsavond en zanger Christoff zorgt de week daarna dat het dak eraf gaat. Publiekslievelinge Karen Damen vergezelt Hugo op 11 en 12 januari. De Winterrevue “WITH FRIENDS” sluit af in stijl met Peter Van de Veire als centrale ‘friend’. Er werkt een ervaren creatief team mee aan deze Winterrevue met o.a. choreograaf Laurent FlamentThomas Vanhauwaert met een live orkest van zes muzikanten onder zijn leiding, vocale leiding door Ann Van den Broeck en regisseur Stefan Staes.
De Winterrevue “WITH FRIENDS” is te zien  tot en met 14 januari 2024 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Hugo Sigal

WINTERREVUE “WITH FRIENDS”

Tradities zijn er om in ere te houden! Ook dit jaar zal Theater Elckerlyc weer uit haar voegen barsten en kondigen we met heel veel trots een nieuwe Winterrevue aan.
Een spetterende cast, een energiek ensemble en een knallend live orkest zullen schitteren als nooit tevoren. Het theaterpubliek zal weer getrakteerd worden op een avond vol muziek, ambiance en hilarische sketches voor de hele familie.
Backstage producties produceert een gloednieuwe revue vol entertainment in een regie van Stefan Staes, met het bekende team on stage, nl. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden, Matthew Michel, Laurenz Hoorelbeke en tevens een resem ‘special guests’ met Gert & James, Luc & Bart, Kürt Rogiers, Christoff, Karen Damen en Peter Van de VeireHugo Sigal is de ‘Master of Ceremony’ tijdens elke voorstelling.

Dit wordt ongetwijfeld weer de meest kleurrijke ‘feel-good’ show in de donkerste periode van het jaar.

LINE UP FRIENDS
Elke voorstelling met: Master of Ceremony Hugo Sigal, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden, Matthew Michel en Laurenz Hoorelbeke.

 • Gert & James: 15 tot en met 17 december
 • Kürt Rogiers: 22 en 23 december
 • Luc & Bart: 29 tot en met 31 december
 • Christoff: 5 tot en met 7 januari
 • Karen Damen: 11 tot en met 12 januari
 • Peter Van de Veire: 13 tot en met 14 januari

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS 

Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen
Productie: Backstage Producties

WINTERREVUE “WITH FRIENDS”
Vanaf 15 december 2023
TICKETPRIJZEN

 • VIP: € 75,00
 • Cat 1: € 55,00
 • Cat 2: € 45,00
 • Cat 3: € 35,00

TICKETPRIJZEN OUDEJAARSAVOND

 • VIP: € 80,00
 • Cat 1: € 60,00
 • Cat 2: € 50,00
 • Cat 3: € 40,00

Tickets en informatie:

www.backstage-producties.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.