Marilyn Manson kondigt nieuw album aan en brengt titeltrack uit

Marilyn Manson
©Caroline Benelux
Marilyn Manson kondigt de release aan van zijn elfde studioalbum We Are Chaos, dat op 11 september verschijnt. Het album telt tien nummers en werd vlak voordat de pandemie uitbrak geschreven in samenwerking met singer-songwriter Shooter Jennings. De aankondiging van de Amerikaanse rockartiest gaat gepaard met het uitbrengen van zijn gelijknamige singleWe Are Chaos is het vervolg op Heaven Upside Down, Marilyn Manson’s vorige album uit 2017. Het was zijn zevende opeenvolgende plaat die een top 10-notering behaalde. 

Het schilderij dat te zien is op de albumhoes, genaamd Infinite Darkness, is speciaal voor deze plaat gemaakt door Marilyn Manson. Zijn kunstwerken hangen wereldwijd bij diverse galerie- en museumtentoonstellingen in steden als o.a. Miami, Wenen en Moskou.

Marilyn Manson zegt over het album: “Het album is geschreven, opgenomen en afgerond zonder dat iemand anders het in de tussentijd te horen kreeg. Er is in zekere zin een A-kant en B-kant, maar net als bij een traditionele LP is het aan de luisteraar om iets met dat laatste puzzelstukje te doen.”

Naast het opnemen van muziek en het maken van kunst, blijft Marilyn Manson ook op andere manieren bezig met hedendaagse cultuur. Onlangs werkte het modehuis Saint Laurent samen met Marilyn Manson, nodigde Travis Scott hem uit om op te treden tijdens Astroworld Festival en verscheen hij in goed bekeken tv-series zoals Sons of Anarchy.

Beluister hier de single

TRACKLIST Album:

1. RED BLACK AND BLUE
2. WE ARE CHAOS
3. DON’T CHASE THE DEAD
4. PAINT YOU WITH MY LOVE
5. HALF-WAY & ONE STEP FORWARD
6. INFINITE DARKNESS
7. PERFUME
8. KEEP MY HEAD TOGETHER
9. SOLVE COAGULA
10. BROKEN NEEDLE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.