Lisa Michels nieuwe zangeres voor partyband Level Six

Level Six
©TTT Artist

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Level Six. Zangeres Lisa Michels zal voorgangster Katerine Avgoustakis vervangen na zes mooie jaren. Na Esther Sels en Laura Tesoro zal nu Katerine de fakkel doorgeven om meer tijd vrij te maken voor haar gezin. Lisa mag zich opmaken voor een enorm drukke concertagenda naast Jo Hens en de andere bandleden tijdens hun gloednieuwe show “COMING HOME”.

Nieuwe frontzangeres

Lisa Michels, in Vlaanderen voornamelijk bekend van haar deelname aan K2 zoekt K3, werd gekozen uit een hele lijst potentiële frontzangeressen. De muziekwereld is absoluut geen onbekend terrein voor haar. In het verleden was ze al lid van De Bende, een liveband met de leukste hits voor kinderen.
In Nederland kent het publiek haar van het muziekprogramma “It Takes Two”, als actrice uit diverse bioscoop-films en van haar wekelijkse radio-show samen met dj Nicky Romero.

Jo Hens, die binnenkort ook meer shows in Nederland zal mogen geven, is enorm opgetogen met de komst van Lisa Michels: “Lisa is perfect wat we zochten in de opvolger van Katerine. Ze heeft power, de looks, een waanzinnige stem en het klikt nog eens ook. Ik kan niet wachten om samen te knallen op het podium!”

Zangeres Katerine Avgoustakis geeft in alle vriendschap de fakkel door en was mee betrokken bij de keuze van haar opvolgster: “Met pijn in het hart neem ik afscheid van de groep, die vrienden voor het leven blijven.  Na 250 shows ga ik ze enorm missen maar ik ga ook genieten van de extra tijd die ik nu kan vrijmaken voor mijn gezin.”

Gloednieuwe show

In april 2022 komt Level Six terug naar de podia met hun gloednieuwe show “COMING HOME“, een show waarbij ze na de coronapandemie letterlijk weer thuiskomen op het podium. En wat voor een terugkomst! Ook dit jaar zal Level Six weer zorgen voor de meest dansbare beats en covers die gegarandeerd voor ambiance zorgen.
Naast een gloednieuwe show, staat er een drukke zomer vol festivals te wachten voor de leden van Level Six. Samen zorgen ze voor een echte partysfeer op meer dan 20 zomerfestivals waaronder Gladiolen.

Alle concertdata zullen snel volgen op levelsixmusic.be.

www.facebook.com/levelsixmusic
www.instagram.be/levelsixmusic
www.levelsixmusic.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.