Kerbal Space Program: Enhanced Edition Complete is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One

Kerbal Space Program
©Private Division

Private Division en Squad hebben vandaag Kerbal Space Program: Enhanced Edition Complete digitaal uitgebracht voor PlayStation 4 en Xbox One. Deze bundel bevat niet alleen de door critici bejubelde ruimtesimulatiegame Kerbal Space Program, maar ook de twee eerder uitgegeven console-uitbreidingen History and Parts Pack en Breaking Ground. De Kerbal Space Program: Enhanced Edition Complete-bundel is vanaf nu verkrijgbaar in de PlayStation Store en Microsoft Store voor €59,99.

Kerbal Space Program: Enhanced Edition Complete is de grootste Kerbal-consolebundel tot nu toe. Behalve alle content van de basisgame bevat de bundel de extra missies van de History and Parts Pack die gebaseerd zijn op historische gebeurtenissen, lanceerplaatsen en pakken, evenals de robotonderdelen. Bovendien bevat de bundel ook de uitgebreide gereedschappen van Breaking Ground om wetenschappelijke gegevens mee te verzamelen.

Daarnaast viert Kerbal Space Program dit jaar zijn 9e verjaardag! Bekijk hier een speciale verjaardagsvideo die terugkijkt op de fascinerende reis van deze game die zich blijft ontwikkelen.

Ga voor meer informatie naar www.KerbalSpaceProgram.com, abonneer je op YouTube, volg de game op Twitter of wordt fan op Facebook.

Kerbal Space Program
©Private Division

Over Kerbal Space Program
In Kerbal Space Program heb je de leiding over het ruimteprogramma van een buitenaards ras dat de Kerbals wordt genoemd. Je beschikt over een grote verzameling onderdelen om een volledig functionerend ruimteschip te maken dat in de lucht blijft (of niet) op basis van realistische aerodynamische en orbitale natuurwetten. Stuur je Kerbal-bemanning de ruimte in en nog verder (waarbij je ze in leven moet houden) om planeten en manen in het Kerbol-zonnestelsel te verkennen. Bouw bases en ruimtestations om nog verder de ruimte in te kunnen gaan met je expedities.
Kerbal Space Program biedt drie speltypen. In Science Mode voer je ruimte-experimenten uit om nieuwe technologieën te ontgrendelen en de kennis van de Kerbals te vergroten. In Career Mode houd je toezicht op alle aspecten van het ruimteprogramma, waaronder constructie, strategie, financiering, upgrades en meer. In Sandbox kun je elk ruimteschip bouwen dat je maar kunt bedenken, met behulp van alle onderdelen en technologieën in de game.

Over de Kerbal Space Program-serie
Het oorspronkelijke Kerbal Space Program, gecreëerd en nog steeds verder ontwikkeld door Squad, verscheen in april 2015* op pc en er zijn wereldwijd meer dan 3,5 miljoen exemplaren van verkocht. De titel is zeer populair bij zowel de media als gebruikers, met een Metacritic-score van 88** en een Steam-gebruikersscore van 92%***. Kerbal Space Program 2 is het vervolg op de eerste game en de tweede titel in de serie. Het wordt ontwikkeld door Private Division.

* Game werd beschikbaar gesteld via Steam Early Access in maart 2013 en verscheen officieel in april 2015.
**Metacritic-score voor pc per 18 mei 2020.
*** Steam-gebruikersscore per 18 mei 2020

Over Squad
Squad, gevestigd in Mexico-Stad, is de ontwikkelaar van de door critici bejubelde ruimtesimulatiegame Kerbal Space Program. Het team bestaat uit een internationaal gezelschap van getalenteerde, gepassioneerde en ambitieuze mensen die dol zijn op games, ruimte en wetenschap. Ze hebben zich volledig toegelegd op het ontwikkelen van games.

Over Private Division
Private Division is een uitgeverij met een focus op ontwikkelaars, en geeft onafhankelijke studio’s de macht om de games te maken die ze willen maken. Tegelijkertijd biedt Private Division de ondersteuning die ontwikkelaars nodig hebben om hun games zowel kritisch als commercieel wereldwijd een succes te maken. Het label geeft de Kerbal Space Program-franchise, Ancestors: The Humankind Odyssey van Panache Digital Games, The Outer Worlds van Obsidian Entertainment en Disintegration van V1 Interactive uit en heeft diverse niet-aangekondigde titels in ontwikkeling. Private Division is gevestigd in New York, en heeft kantoren in Seattle, Las Vegas en München. Ga voor meer informatie naar www.privatedivision.com.

Over Take-Two Interactive Software
Take-Two Interactive Software, Inc. is een toonaangevende ontwikkelaar, uitgever en marketeer van interactieve entertainment voor consumenten over de hele wereld, met een hoofdkwartier in New York City. We ontwikkelen producten en geven ze uit via onze labels Rockstar Games, 2K en Private Division en Social Point, een toonaangevende ontwikkelaar van mobiele games. Onze producten zijn ontworpen voor consolesystemen en pc’s, waaronder ook smartphones en tablets, en worden verspreid via fysieke winkels, digitale downloads, online platformen en cloudstreamingdiensten. De gewone aandelen van het bedrijf worden verhandeld op de NASDAQ met het symbool TTWO. Ga naar onze website op http://www.take2games.com voor meer bedrijfs- en productinformatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.