Snelle lanceert de dubbele A-single ‘Niks Mee Te Maken’ en ‘Pizza met Ananas’

Snelle
©House Of Entertainment

Snelle (‘Reünie’, ‘Smoorverliefd’, ‘Blijven Slapen) is terug met nieuwe muziek. Vandaag brengt hij de dubbele a-single ‘Niks Mee Te Maken’ en ‘Pizza met Ananas’ uit, inclusief 2 videoclips. Beide songs zijn het begin van nog meer nieuwe muziek, want vanaf maandag 21 maart 2022 tot aan de release van Snelle’s nieuwe EP ‘1/3’, die op vrijdag 25 maart 2022 verschijnt, dropt hij om de dag een nieuwe song. In totaal staan er zes nummers op zijn ‘1/3’ EP. Snelle, die begin deze maand nog in een uitverkochte Lotto Arena stond, is maar liefst 3 keer genomineerd voor de Edisons. In juni staat hij met zijn Lieve Jongens band drie dagen in een uitverkocht AFAS Live in Amsterdam. De nieuwe singles ‘Niks Mee Te Maken’ en ‘Pizza met Ananas’ verschenen op ROQ ’N Rolla Music en zijn beschikbaar op alle digitale platformen. 

Dat er nieuwe muziek uitkwam, had Snelle begin deze maand al aangekondigd tijdens zijn uitverkochte concert in de Antwerpse Lotto Arena. Het gaat nog steeds erg hard voor de nog maar 26-jarige artiest die in april opnieuw 3 keer genomineerd is voor de Edisons, de belangrijkste Nederlandse muziekprijzen. Met 35.000 verkochte tickets is zijn theatertournee ‘FF Tussen Ons’ een absolute voltreffer en in juni staat hij drie dagen met zijn Lieve Jongens band in Amsterdam, in een uitverkochte AFAS Live. Naast de optredens, is één van de populairste artiesten van de Lage Landen ook ontzettend blij dat hij nieuwe muziek kan uitbrengen: “De afgelopen maanden heb ik veel in de studio gezeten en werd ik geïnspireerd door de hedendaagse Popmuziek. Ik zag het als een uitdaging om met mijn eigen team van Lieve Jongens, Julian Vahle en Vincent van den Ende nieuwe Popliedjes te schrijven. Het is een uiteenlopende verzameling van nummers geworden, met allemaal muziekstijlen die ik vet vind: van uptempo tot Disco tot mooie gitaarballads. Ik vind het allemaal gaaf en hoop de luisteraars ook!”.

Snelle trakteert zijn fans op een dubbele a-single: ‘Niks Mee Te Maken‘ is een heerlijke ballad met de bekende touch van Snelle en met het vrolijke nummer ‘Pizza met Ananas‘ opent hij nogmaals de zéér belangrijke discussie: Hoe groot is jouw afknapper wanneer je date een pizza met ananas bestelt?

Vanaf maandag 21 maart 2022 dropt hij om de dag dag een nieuwe song, zodat op vrijdag 25 maart 2022 zijn nieuwe ‘1/3’ EP compleet, digitaal beschikbaar is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.