Kaartverkoop Hullabaloo Festival schiet door het dak. (NL)

Hullabaloo Festival

Afgelopen weken was Groningen al aardig in de ban van Hullabaloo Festival. Zo was er een geheimzinnige projectie te zien op het station van Groningen met Armin van Buuren erop en werd het gissen naar waar de wereldberoemde DJ zou optreden. 4PM Entertainment en E&A Events kondigden kort daarna aan dat Armin van Buuren als headliner toegevoegd is aan de line-up van Hullabaloo 2023. Na het bekendmaken van de gehele line-up met o.a. Goldband, Zara Larsson en Bløf is de pre-sale en reguliere kaartverkoop inmiddels in volle gang en dat met veel succes.

Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment reageert blij verrast: “Vorig jaar hebben wij een onwijs goede editie gedraaid. Dat er dit jaar meer animo zou zijn, gingen we al wel vanuit. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en wij kunnen bijna niet geloven hoe hard dat gaat. De eerste 20.000 tickets zijn al bijna verkocht. Super tof om te zien dat zoveel mensen weer terugkomen naar Hullabaloo!” Aldus festivalorganisator Mitchel Bovenlander.

Zaterdag 8 april is de officiële kaartverkoop van start gegaan voor Hullabaloo Festival waar onder andere Armin van Buuren, Zara Larsson, Blank, Bløf, Davina Michelle en Goldband te zien zijn.

De volledige line-up:

Armin van Buuren, Zara Larsson, Blanks, Bløf, Davina Michelle, Goldband, Rondé, Claude, De Jeugd van Tegenwoordig, Flemming, Kevin & The Animals, Maan, MEROL, Turfy Gang, Doornroosje B2B EMMZ, Jelte, Maruwa, Nathan Homan, Vuur, Younger Than Me B2B DJ Sweet6teen, Ambu Bambu, Cu2nt, Den, Puma Hilton, Thyrza, Tommy Green, MC Sherlock, Nonchelange en Prins S. En De Geit.

Hullabaloo Festival is een all-ages event. Naast het muzikale programma is er nog veel meer te beleven voor jong en oud. De officiële kaartverkoop is gestart op zaterdag 8 april om 11.00 uur via www.hullabaloofestival.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.