‘Het Spook van de Operette’ feestelijk in première van nieuwe Backstage Producties

Het Spook van de Operette
©Backstage Producties

‘Het Spook van de Operette’ met o.a. Dirk Van Vooren, Luc Caals, Hugo Sigal en Celien Hermans is feestelijk startsein voor nieuw productiehuis Backstage Producties …

Op zondag 9 oktober rolde Backstage Producties, het nieuwste Vlaamse productiehuis van James Cooke, Dirk Van Vooren, Bob Jennes en Nico Warrinnier, de oranje loper uit voor de feestelijke voorstelling van ‘Het Spook van de Operette’. Theaterliefhebbers, genodigden en pers wilden deze feestelijke start niet missen en verzamelden in Theater Elckerlyc voor deze allereerste voorstelling van Backstage Producties. Regisseur Manu Jacobs en de cast met Luc Caals, Dirk Van VoorenHugo Sigal, Celien Hermans, Dirk Lavrysen, Martine de Jager, Maarten Bosmans en Bert Cosemans zorgden voor een spetterende, zorgeloze komedie waar de lachsalvo’s elkaar in snel tempo opvolgden.
Producent James Cooke genoot zichtbaar van deze mijlpaal voor het nieuwe productiehuis: “Eindelijk mogen we het publiek laten zien wat we ambiëren bij Backstage Producties; het brengen van heerlijke voorstellingen waarbij het publiek erop mag rekenen dat we telkens voor die extra mile gaan. Kwaliteit op het podium, verrassende en gevarieerde titels, een gastvrije omkadering en vooral, de garantie op een zorgeloze tijd in het theater. Het is fantastisch om met het hele team hiervan vandaag de aftrap te geven”.
‘Het Spook van de Operette’ is te zien tot en met 30 oktober in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Sfeerbeelden ‘Het Spook van de Operette’- Première

KORTE INHOUD 

Erfeniskwesties zijn altijd voer voor discussies, voor ongewilde reünies en voor geestige spoken uit het verleden… Wanneer twee neven (Luc Caals en Dirk Van Vooren) door de notaris (Dirk Lavrysen) worden samengebracht in het oude en vervallen operettetheater van hun gestorven groottante, krijgen ze nogal verbazend nieuws te horen… Ze worden plots de nieuwe eigenaars van dit leegstaand theater!

Eén probleem: dat willen ze niet. De ene wil het meteen verkopen, de andere wil er een garage van maken. Tot overmaat van ramp kunnen ze geen stap verder zonder de goedkeuring van hun derde neef (Hugo Sigal) die mede-erfgenaam is, en waarvan niemand weet waar deze vreemde vogel woont en leeft. Gooi daarbij een lastige tante (Martine de Jager), een simpele schatter (Celien Hermans), een vreemde toneelmeester (Bert Cosemans) en een ruwe aannemer (Maarten Bosmans), en we zijn vertrokken voor een klucht vol chaos, persoonsverwisselingen, romantiek en geestige hilariteit!

Cast: Luc Caals, Dirk Van Vooren, Hugo Sigal, Celien Hermans, Dirk Lavrysen, Martine de Jager, Maarten Bosmans, Bert Cosemans

Regie: Manu Jacobs

Tekst: Dirk Van Vooren en Manu Jacobs

Productie: Backstage Producties

‘Het Spook van de Operette’ is tot 30 oktober 2022 te zien in Theater Elckerlyc.

Tickets en informatie:
https://www.backstage-producties.be/programma/het-spook-van-de-operette-een-geestige-klucht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.