CAST ‘MOORD OP DE ORIËNT EXPRESS’ IS BEKEND

MOORD OP DE ORIENT EXPRESS
Producent James Cooke en regisseur Dirk Lavrysen met de cast van de Oriënt Express: van links naar rechts: Marilou Mermans, Barbara Sarafian, Warre Borgmans, Ianthe Tavernier, Sid Van Oerle, Vicky Florus, Pascal De Witte, Lennart Lemmens, Martijn Claes. (Jan Schepens kon niet aanwezig zijn)

Op 27 september maakte Backstage Producties de cast van ‘Moord op de Oriënt Express’ bekend. In het stoomtreinmuseum van Maldegem kwam het publiek te weten dat rasacteur Warre Borgmans de legendarische Poirot zal vertolken vanaf 18 november in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Onder andere Barbara Sarafian, Ianthe Tavernier, Martijn Claes, Lennart Lemmens, Sid Van Oerle, Marilou Mermans, Jan Schepens, Vicky Florus en Pascal De Witte vervolledigen deze absolute sterrencast.

Regisseur Dirk Lavrysen met de cast van de Oriënt Express

James Cooke, producent bij Backstage Producties blikt positief vooruit op deze voorstelling: “Deze cast blinkt uit in variatie en talent. Ik ben ervan overtuigd dat dit resulteert in een bijzonder spannende en mysterieuze voorstelling. Ik weet dat Warre Borgmans de uitdagende rol van Hercule Poirot op zijn eigen manier geloofwaardig zal vertolken met veel respect voor het kleurrijke, excentrieke personage dat met zoveel liefde door Agatha Christie werd neergepend.”

KORTE INHOUD – DE KLASSIEKER VAN AGATHA CHRISTIE

Detective Hercule Poirot stapt aan boord van de luxueuze trein ‘The Oriënt Express’. Wat onmiddellijk opvalt, is dat de trein overboekt blijkt te zijn. Merkwaardig, zeker te midden van het winterseizoen. Gelukkig kan Poirot rekenen op de hulp van zijn oude vriend en verantwoordelijke over de trein, Monsieur Bouc, om hem aan de laatste luxe-cabine te helpen.

Aan boord ontmoet Poirot verschillende intrigerende personages waaronder een bejaarde Russische prinses, een Hongaarse gravin, een Schotse kolonel en een Amerikaanse zakenman genaamd Ratchett. Wanneer een sneeuwstorm ervoor zorgt dat de trein tijdelijk moet halt houden blijkt de dag nadien Ratchett vermoord te zijn.

Uiteraard zijn alle ogen gericht op de legendarische detective Hercule Poirot om het mysterie op te lossen, aangezien de moordenaar zich onder de gasten moet begeven. Spoor na spoor wordt onderzocht, elk bewijsmateriaal grondig bestudeerd, maar slaagt Poirot erin om op 48 uur de zaak op te lossen?

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS

‘Moord op de Oriënt Express’, vanaf 18 november in Theater Elckerlyc in Antwerpen:

CAST: Warre Borgmans, Barbara Sarafian, Ianthe Tavernier, Martijn Claes, Lennart Lemmens, Sid Van Oerle, Marilou Mermans, Jan Schepens, Vicky Florus en Pascal De Witte – er wordt nog één naam bevestigd

REGIE: Dirk Lavrysen

Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen

Productie: Backstage Producties

Tickets en informatie:
https://www.backstage-producties.be/programma/moord-op-de-orient-express-de-klassieker-van-agatha-christie

Agatha Christie
MURDER ON THE ORIENT EXPRESS
Bewerkt voor toneel door Ken Ludwig
Nederlandse vertaling van Tijl Dauwe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.