Hacked, een serie van Streamz en GoPlay, naar Canneséries

Hacked
©Streamz / Play

De reeks is geselecteerd voor de Short Form-competitie van Canneséries (1-6 april 2022), dat dit jaar aan zijn zesde editie toe is.

In 10 afleveringen van 14 minuten volgt ‘Hacked’ drie vrienden: Nilou, Malick en Adanne. Ze delen alles met elkaar maar lijken toch meer vertrouwen te hebben in hun smartphone, de drager van al hun persoonlijke informatie, dan in hun vriendschap. Wanneer ze tot de ontdekking komen dat hun telefoons gehackt zijn, lijkt niets meer zeker. Ze willen er alles aan doen om hun geheimen niet aan de grote klok te hangen, maar met een hacker op de loer, die hen uitdagende opdrachten stuurt in ruil voor hun privacy, worden de drie vrienden geconfronteerd met hun duisterste angsten en geheimen.

‘Hacked’ werd geschreven door Laura Van Haecke en Una Kreso en geregisseerd door Laura Van Haecke. Anthony Van Biervliet en Ruben Vandenborre van productiehuis Dingie produceerden de serie voor Streamz en GoPlay. DutchFilmWorks staat in voor de internationale verkoop van de serie.

Het internationale seriesfestival Canneséries is dit jaar aan zijn zesde editie toe. In 2020 pakte de VTM-reeks ‘Red Light’ (ook te zien op Streamz) twee prijzen op Canneséries, die van de Studentenjury en daarnaast ook de Special Performance Award voor acteurs Carice van Houten, Halina Reijn, Maaike Neuville en Geert Van Rampelberg.

‘Hacked’ is een productie van Dingie, GoPlay en Streamz met de steun van het Innovatielab van het VAF/Mediafonds van Vlaams minister van Media Benjamin Dalle, Screen Brussels en Sabam. De reeks is nu al beschikbaar op Streamz en zal later ook op GoPlay verschijnen.

Hacked
©Streamz / Play

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.