Geheimen dreigen aan het licht te komen in de zesde aflevering van ‘Geldwolven’

geldwolven
©Streamz

Frank (Tom Van Dyck), Chris (Joren Seldeslachts) en Micky (Yannick Jozefzoon) hebben een sluw plan bedacht om ‘het geld daar te halen waar het zit‘. Ze zitten ondertussen weer in Spanje en Frank ziet het steeds groter. Nu hij niet meer voor een verzekeringsmaatschappij mag werken, probeert hij op andere manieren zijn kennis in te zetten. Maar worden ze niet te overmoedig en zal hun snode plan wel standhouden? Daarnaast is ook Eline (Jade Olieberg) aangekomen in Spanje om Chris te verrassen. Haar komst doet de spanningen tussen de drie mannen oplopen en heel wat geheimen dreigen aan het licht te komen. Ontdek hier het exclusief fragment.

In ‘Geldwolven’ volgen we Frank De Jong, een timide en loyale fraude expert bij LDV verzekeringen. Wanneer hij op een dag in de steek gelaten wordt door zijn vrouw, beslist hij zijn leven drastisch om te gooien. Hij merkt dat eerlijk zijn misschien gewoon te lang duurt en gaat in zee mee zijn absolute tegenpool Chris De Wolf. ​ Voor het eerste in zijn leven overtreedt Frank de regels en ontpopt zich tot een “mastermind” die iedereen te slim af is. Maar al snel worden ze eraan herinnerd dat men zich niet tegen alles in het leven kan verzekeren…

Naast Tom Van Dyck, Joren Seldeslachts, Yannick Jozefzoon en Jade Olieberg zien we ook Femke Vanhove, Monic Hendrickx, Kim Hertogs, Koen De Sutter en Marjan De Schutter schitteren in deze gloednieuwe fictiereeks in een regie van Gijs Polspoel (’Spitsbroers’, ‘Professor T.’) en werd geschreven door Kristof Hoefkens, Gijs Polspoel, Maarten Goffin en Hasse Steenssens.

‘Geldwolven’ is een productie van Caviar voor Streamz. De serie kwam tot stand met de steun van Telenet, Prime Video Nederland, de Belgische Tax Shelter, Screen Flanders en het VAF/Mediafonds van Vlaams minister van media Benjamin Dalle. Elke maandag verschijnt er een nieuwe aflevering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.