Geen Lokerse Feesten in 2020

Lokerse feesten
©TMM_MEDIA

Door de beslissing van de veiligheidsraad wordt de 46e editie van Lokerse Feesten geannuleerd. Deze wordt verschoven naar 30 juli tot 8 augustus 2021.


Hoop.

Ondanks de weinig gunstige voorspellingen, bleven we als organisator de laatste weken gedreven verder werken met hoop als drijfveer. Vingers kruisen, kaarsen branden, alles deden we in de hoop dat jullie binnenkort met een schitterende line-up het lockdownvoorjaar zouden kunnen wegspoelen en -dansen op de Grote Kaai.

Verbijstering.

Maar de hoop is omgeslagen in verbijstering. Verbijstering omdat we moeten vechten tegen een onzichtbare vijand die ons – voorlopig – het zwijgen oplegt. Dat iets hiertoe in staat zou zijn, neen , dat hadden we nooit verwacht. Maar ons klein krijgen, nooit.

Respect.

Respect voor de experten die deze beslissing moeten nemen, enkel in dienste van de gezondheid van ons allen. Aartsmoeilijk hebben we het er mee, maar we aanvaarden deze beslissing omdat we weten dat dit nu de beste is.

Dank.

Heel veel dank aan de vele tickethouders die ondanks de voorspellingen, bleven uitkijken naar een mooie zomer. Jullie worden binnenkort allemaal via mail gecontacteerd in verband met jullie ticket of abonnement. Even geduld nog, zodat we jullie hierover de juiste richtlijnen kunnen geven.
Dank ook voor het geduld van de medewerkers, partners en leveranciers. Samen met jullie kunnen we nu reeds het traject richting volgend jaar uitstippelen.

De 46e editie van ons festival zal dus niet doorgaan in 2020, maar in 2021. Fucking hell, al zoveel zin in!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.