GameForce 2020 uitgesteld naar maart 2021

GameForce 2020
©GameForce

Wereldwijd zijn er evenementen geschrapt of uitgesteld omwille van de COVID-19 pandemie en jammer genoeg zal ook GameForce 2020 uitgesteld naar een latere datum, met name 6-7 maart 2020.

Er zijn ontzettende inspanningen geleverd om het virus in te dijken in België, maar jammer genoeg zijn er heel wat zaken die ons hebben gedwongen tot deze beslissing:

Vele partners hebben aangegeven dat ze geen evenementen meer mogen doen in 2020, iets wat we ten volle respecteren gezien de moeilijke omstandigheden omtrent deze pandemie.

Ook is er nog geen duidelijkheid over hoe grote evenementen zullen mogen plaatsvinden. Daardoor is het ook quasi onmogelijk om alle registers open te trekken, iets wat we elk jaar verschuldigd zijn aan onszelf en ons publiek.

We willen de gezondheid van onze standhouders en onze bezoekers niet op het spel zetten en ook geen onthoofd evenement organiseren, waardoor de enige juiste beslissing is om het evenement uit te stellen naar een nieuwe datum, namelijk 6 en 7 maart 2021.

Dat uitstel geeft ons de tijd om de best mogelijke editie neer te zetten, iets wat het publiek ook verwacht.

Mensen die op dit moment reeds tickets gekocht hebben, kunnen deze behouden voor de nieuwe editie of via de contactpagina op de website een terugbetaling aanvragen.

Bekijk de website

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.