Fakkeltheater sluit ook zijn deuren tot en met 3 april of tot nader order

Fakkeltheater
©Fakkeltheater

CONCREET
“De komende dagen zullen wij alles in het werk stellen om alle geannuleerde voorstellingen te kunnen verplaatsen naar een latere datum. Wij zullen iedereen persoonlijk contacteren.”, zegt directeur Sam Verhoeven. Voor de voorstelling “Moordspel” zullen ticketkopers gecontacteerd worden door producent Loge 10 Theaterproducties aangezien de ticketverkoop van die voorstelling niet via het Fakkeltheater loopt. Voorlopig zijn er geen voorstellingen tot en met 3 april.

EN OOK NOG DIT
Misschien vraagt u zich af waarom het Fakkeltheater één van de laatste theaters in Antwerpen is om de deuren te sluiten?

Het Fakkeltheater is een receptief theater (dat betekent dat wij onze accomodaties (Rode Zaal, Zwarte Zaal, Kleine Zaal en Theatercafé)) verhuren aan derden. Tot voor kort was er vanuit de overheid slechts een aanbeveling om te sluiten, geen verplichting. Dit brengt praktisch een aantal moeilijkheden met zich mee. Daarom hebben wij onze beslissing pas nu genomen.

GEZONDHEID VOOR ALLES
Wij raden u aan om de richtlijnen inzake het coronavirus goed op te volgen. Op die manier kunnen wij u snel weer een onbezorgde theateravond bezorgen.

PRAKTISCHE INFORMATIE 

De Ticketshop blijft bereikbaar (en ook open in de Hoogstraat) van maandag tot en met vrijdag van 11 tot 17 uur. Op zaterdag blijft de Ticketshop voorlopig dicht.  Met alle vragen kan men terecht  per mail naar info@fakkeltheater.be of telefonisch naar 070 246 036.

www.fakkeltheater.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.