Edwin van Hoevelaak beëindigd samenwerking met René Le Blanc

René Le Blanc
©RTL

Edwin van Hoevelaak heeft vandaag de samenwerking met René Le Blanc verbroken. De succesvolle producer schreef voor de zanger zijn grootste hit If I tell you that I love you, maar ze gaan vanaf nu ieder hun eigen weg. De muziekproducer van grote namen als André Hazes, Jeroen van der Boom, Wolter Kroes, Thomas Berge, Gerard Joling, Nick & Simon en vele anderen heeft besloten om zich te richten op de artiesten met wie hij al jaren samenwerkt. ‘Ik heb voor René de single If I tell you that I love yougeschreven,’ laat Edwin weten. ‘Dit nummer is speciaal voor het televisieprogramma Ik geloof in mijgemaakt en is een hit geworden. Dat gun ik René van harte, maar omdat René bij een andere partij heeft getekend ga ik mij vanaf nu weer focussen op de artiesten waar ik al jaren mee werk. Ik wens René uiteraard veel succes met zijn verdere carrière.’ 

Juist in deze onzekere tijden vindt Edwin het belangrijk om er voor de volle honderd procent te zijn voor ‘zijn’ artiesten met wie hij in het verleden grote successen heeft behaald. De komende maanden wil hij gebruiken om in zijn Rooftop Studios voor hen nieuwe muziek te maken.

Edwin werd meerdere keren onderscheiden. Een Edison voor het beste lied, een Buma NL Award voor “beste auteur” en tientallen gouden en platina platen. In 2017 werd Edwin bekroond met de prestigieuze “Hollandse Meester” Award.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.