Dries Roelvink en Ben Cramer bezingen 35-jarige vriendschap

Dries Roelvink
©Royal Promotions

Dries Roelvink en Ben Cramer brengen op 7 september een single op de markt die de titel ‘Vriendschap voor het leven’ heeft meegekregen. Het lied is in 1992 geschreven door Andrew Lloyd Webber bekend onder de titel ‘Amigos Para Siempre’ en is nu door muziek- en tekstschrijver Bram Koning voorzien van een Nederlandse tekst. “Dit is eigenlijk ons verhaal”, vertelt Roelvink.

Het idee om samen een single op te nemen, komt van Dries Roelvink. Hij wilde graag een single uitbrengen met zijn jeugdheld Ben Cramer. “Ik kocht zijn plaatjes, ik zong ze thuis mee”, vertelt Dries over de tijd voordat de twee elkaar in 1985 voor het eerst ontmoette. Inmiddels kunnen de mannen terugblikken op ruim 35 jaar vriendschap; een unicum in de showbizz. Vriendschap in de showbizz bestaat echt”, kopte de Telegraaf onlangs al over Dries en Ben. Het was dan ook al vrij snel duidelijk dat de single over deze vriendschap moest gaan.

“Dit is eigenlijk ons verhaal”, vertelt Roelvink over de Spaanse single Amigos para siempre. Het idee om een duet op te nemen, nam serieuze vormen aan nadat tekstdichter Bram Koning een Nederlandse tekst schreef op het lied van Andrew Lloyd Webber, nu getiteld: ‘Vriendschap voor het leven’.

De release datum van dit duet inclusief videoclip is 7 september 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.