Deze 8 deelnemers wagen een sprong in het diepe in een nieuw seizoen van Blind Getrouwd

Blind Getrouwd
©DPG Media

Trouwen, het is al een grote stap. Maar blind trouwen, dàt is pas lef hebben. Dit najaar zendt VTM in een nieuw seizoen van Blind Getrouwd de liefdesavonturen uit van 4 mannen en 4 vrouwen die de sprong durven wagen en voluit kiezen voor de liefde. En zo dus ook voor een zot avontuur. Alle acht vertrouwen ze op de wetenschap om hun ideale levenspartner te ontmoeten.

De 4 koppels wagen samen de sprong, trouwen allemaal op dezelfde dag en na een huwelijk en petit comité komen de koppels en hun familie en vrienden samen op één groot trouwfeest. Na de huwelijksreis en een pittige periode die samenwonen heet, moeten de koppels na een 7-tal weken beslissen: zijn ze klaar voor de rest van hun leven samen en blijven ze getrouwd?

Dit zijn de 8 moedige deelnemers:

Matthieu Angel (32) uit Overijse

“Ik leef graag voluit en doe graag veel nieuwe ervaringen op. Meedoen aan Blind Getrouwd past dus perfect bij wie ik ben”

Emile Vandekerckhove (28) uit Zwijnaarde

“Toen ik het nieuws kreeg dat ik ging trouwen, heb ik tot 3 uur ‘s nachts liggen ijsberen. Excuses aan de buren die dachten dat er een inbreker bezig was”

Alexander Scherpereel (28) uit Etterbeek

“Op datingapps heb je altijd zo van die basis conversaties, terwijl ik het veel charmanter vind om op café of zo iemand aan te spreken. Ik doe dat snel, maar de Belgische mindset is niet altijd zo spontaan. Blind getrouwd is voor mij dus de ideale manier om een droomvrouw te leren kennen”

Brecht Heldenbergh (32) uit Gooik

“Ik ben vrijwillig brandweerman, dus ik heb al voor veel hete vuren gestaan. Maar trouwen met een onbekende, ik moet toegeven dat ik het nog niet vaak zò warm heb gehad.”

Isabelle Olivier (26) uit Mechelen

“Mijn ideale partner gaat geen serieuze gesprekken uit de weg en laat me lachen op alle andere momenten.”

Jolien De Neve (32) uit Kalken

“Miss Gent worden staat bovenaan mijn lijst met mooie herinneringen, maar Blind Getrouwd zou die herinnering wel eens van de bovenste plek kunnen wippen”

Emma Ramirez (31) uit Gent

“Ik kijk ernaar uit om er voor iemand te zijn in goede en slechte tijden”

Fleur Billiet (28) uit Varsenare

“Volgens mijn bompa, de pater familias, “ben kik algeliek gin makkelijke” maar ik ben er klaar voor om vol overgave het tegendeel te bewijzen”

Dit najaar bij VTM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.