Decorbouwer Deusjevoo dropt allerkleinste tv-studio ter wereld

Deusjevoo
©Deusjevoo

Deusjevoo lanceert de allerkleinste tv-studio ter wereld. Op een footprint van slechts 3m² combineert de Limburgse decorbouwer zijn 20-jarige ervaring in het ontwerpen van tv-studio’s met zijn al even lange expertise in het efficiënt inrichten van werkplekken. De tv-studio wordt bij bedrijven ingezet als conferencingstudio, dit met een volwaardige akoestische absorptie en voortreffelijke verlichting zoals de televisiestudio’s die je dagelijks op je scherm ziet. Extra interessant in coronatijden: het luchtaanvoersysteem van de studio zorgt voor bacterie- en virusvrije lucht.

Voortaan kan je videocallen zonder afgrijselijke akoestiek (“Wat zeg je?”) en slechte lichtinval (“Kan je voor je raam weggaan alsjeblieft? Ik zie je niet”), maar mét bacterie- en virusvrije luchttoestroom. Dit dankzij de allerkleinste tv-studio ter wereld van de Limburgse decorbouwer Deusjevoo. Op een footprint van amper 3m² combineert het zijn 20-jarige ervaring in het ontwerpen van tv-studio’s met zijn al even lange expertise in het efficiënt inrichten van werkplekken.

“Heel wat bedrijven kiezen vandaag al om remote meetings standaard te maken. Fysieke verplaatsingen verdwijnen of worden beperkt tot het minimum. En of je nu vanuit je huiskamer of vanop kantoor tele-communiceert, enige vorm van professionalisering dringt zich al snel op”, aldus Jo Peters, CEO van Deusjevoo. “Elk bedrijf verdient bovendien een toekomst waar een afgrijselijke akoestiek en een onder- of overbelichte omgeving snel uit het collectief geheugen verdwijnt. Daarom bouwden we deze microstudio waarmee je dezelfde professionele indruk kan maken als bij een fysiek gesprek, maar dan gewoon vanop kantoor. Voor het coronavirus zaten we al voor het grote deel steeds met meerdere collega’s in één ruimte, waardoor er een gebrek was aan focus en rust. Als we nu voortdurend met meerderen zouden beginnen te videocallen, krijg je een onhoudbare situatie.”

Luchtaanvoersysteem voor virusvrije lucht

De microstudio wordt standaard geleverd met een luchtaanvoersysteem dat zorgt voor de aanvoer van steriele lucht dankzij een automatische filter die een UVC systeem bevat. Het zorgt er dus voor dat de binnenkomende lucht bacterie- en virusvrij is. Bovendien is de studio zeer eenvoudig te installeren. Het wordt geleverd als bouwpakket met kant-en-klare onderdelen die in elkaar klikken waardoor de plaatsing nog geen 4u duurt. Het enige dat je nodig hebt is 3m² en een stopcontact. Plug and play!

Je eigen nieuwsstudio

De studio is volledig te personaliseren naar de visuele identiteit van elke onderneming. Het geheel oogt aantrekkelijk en de deels transparante wanden geven bedrijven een decoratieve functie. De ramen bieden als het ware ook een venster naar de werkvloer. Vergelijk het met een nieuwsstudio waarin – zelfs midden in een landschapskantoor – jij het anker bent. Een anker dat er mooi uitziet, want bye bye dubbele kin omdat je camera te laag staat, en ook vaarwel kalende plekken omdat ie te hoog staat. Gedaan ook met wallen onder de ogen omdat het licht vanuit een foute hoek komt. Kortom: je laat je mooiste kant zien in het mooiste decor.

Waarvoor kan je een microstudio gebruiken?

  • product-, en/of dienstenpresentaties
  • verkoopmeetings
  • unboxing
  • demo’s
  • e-learnings
  • webinars
  • verkoopgesprekken
  • boardmeetings
  • podcasts

Richtprijs: Vanaf 342 euro per maand via leasingformule

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.