De Kom strikt kinderpsychologe en auteur Klaar Hammenecker voor een exclusieve workshop!

Klaar Hammenecker.
©House Of Entertainment

Op zaterdag 16 april kan je in de kindvriendelijke bistro De Kom in Baal-Tremelo terecht voor een gratis workshop van kinderpsychologe en auteur Klaar Hammenecker. Aanleiding is Klaar haar recente groeiboek ’50 keer durven’, waarmee ze jongeren stimuleert in hun zelfvertrouwen. “Het wordt een kleurrijk paasweekend. Op zondag verwelkomen we op ons uitverkochte paasontbijt de paashaas en op zaterdag organiseren we een interactieve workshop. Boven hebben we nog een apart zaaltje waar 50 kindjes kunnen deelnemen aan een gratis sessie die ongeveer een uurtje duurt. Om 15u00 verwelkomen we alle jonge durvers. De plaatsen zijn beperkt, maar wie erbij wil zijn, kan zich nog snel inschrijven op 50keerdurven@gmail.com”, zegt marketing manager Chiele Thora. 

Klaar Hammenecker
©House Of Entertainment

Kinderpsychologe en auteur Klaar Hammenecker uit Puurs bracht eind vorig jaar ’50 keer durven’ uit, een groeiboek waarin ze haar meer dan 20 jaar praktijkervaring bundelde om de nog steeds groeiende groep van onzekere kinderen meer zelfvertrouwen bij te brengen. Zonder enige vorm van prestatiedruk daagt ze, aan de hand van 50 opdrachten, kinderen uit om hun grenzen te verleggen. “Alleen al het durven proberen geeft je een goed gevoel en laat je zelfvertrouwen groeien”, zegt Klaar. Aan de hand van praktische tips, ludieke weetjes en psychologisch onderbouwd advies, steunt Klaar eveneens de ouders in het begeleiden van hun kinderen.

Met een interactieve workshop, gebaseerd op de opdrachten uit haar sucesvolle ’50 keer durven’ boek, illustreert Klaar de principes en technieken voor een groeiend zelfvertrouwen. “Het is de eerste keer dat we zoiets organiseren in onze kinderbistro”, zegt Chiele Thora, marketing manager van De Kom. “Onze ruimte en onze 100 % kidsproof speeltuin, zijn de ideale omgeving om met de auteur en haar nieuwste boek kennis te maken. Toen Uitgeverij Averbode ons contacteerde voor dit initiatief, was ons team meteen laaiend enthousiast. De paasvakantie is, ondanks het mindere weer, sowieso een drukke periode. Voor ons is het paasweekend gezellig druk, met naast het paasontbijt op zondag, ook de gratis workshop van Klaar Hammenecker, die we op zaterdag 16 april 2022 aanbieden. We starten om 15u00 en in ons bovenzaaltje is er plek voor 50 enthousiaste kids en hun ouders, die zich ongeveer een uurtje gaan amuseren. Na de workshop kan het boek ook aangekocht worden en gesigneerd worden door Klaar. Op basis van de eerste reacties en inschrijvingen merken we nu al dat er toch best behoorlijk wat belangstelling is voor Klaar haar boek en de exclusieve workshop. Na afloop zullen we dit initiatief eerst evalueren, maar het is inderdaad de bedoeling om in de toekomst nog meer van dit soort events te gaan opzetten. Nu we de ruimte hebben en we iedereen op een veilige manier kunnen ontvangen, gaan we daar maximaal gebruik van maken.”


De gratis ’50 keer durven’-workshop van Klaar Hammenecker vindt plaats op zaterdag 16 april 2022 tussen 15u00 en 16u00 in bistro De Kom (Baal-Tremelo). Inschrijven kan via 50keerdurven@gmail.com. Let wel, de plaatsen zijn beperkt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.