De kijker heeft beslist: Jill wint Big Brother 2021 en gaat naar huis met 70.405,50 euro

big brother
©PLAY

Ruim 20 jaar nadat Big Brother, de moeder van alle realityshows in Nederland tot leven kwam, keerde het grootste en bekendste tv-programma eindelijk terug naar de lage landen. Op oudejaarsdag verwelkomden presentatoren Peter Van de Veire en Geraldine Kemper de kersverse bewoners van Big Brother in het huis.

Vanavond was het na 100 dagen eindelijk zo ver en maakten Geraldine en Peter de winnaar van Big Brother 2021 bekend.

Winnaar Big Brother 2021

Liese, Nick en Jill waren de laatste bewoners van het Big Brother huis. Na 100 dagen besliste de kijker wie zich winnaar van Big Brother 2021 mag noemen. Nadat Liese als eerste finalist het huis verliet, kwam het tot een België-Nederland onderonsje.

Jill kreeg de meeste stemmen en mag zich de winnaar noemen van Big Brother 2021 en verlaat het huis met maar liefst 70.405,50 euro.

Big Brother kon de afgelopen maanden rekenen op een erg trouw en vast publiek. Lineair is en blijft de moeder der realityreeksen marktleider zowel vroeger als later op de avond en dat met gemiddeld 32% marktaandeel op de doelgroep VVA 18-54. Naast de 375.000 lineaire Play4-kijkers deed Big Brother er online een nog ‘big’ schep bovenop van maar liefst 9,5 miljoen views op GoPlay.be, waarvan 3,5 miljoen voor de succesvolle livestream.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.