CHRIS LOBANZO TEKENT BIJ ATLANTIC RECORDS BENELUX

CHRIS LOBANZO

Atlantic Records Benelux kondigt met trots hun nieuwe aanwinst aan artiest Chris Lobanzo. Met de lancering van zijn debuutsingle ‘Eyes Contact’ heeft de zanger een belangrijke mijlpaal behaald in zijn carrière. Het nummer is een mix van Afropop sounds en vertelt het verhaal van een romantische ontmoeting waarbij slechts één blik voldoende is.

‘Eyes Contact’, werd geproducet door Dr. Wang (Aya Nakamura) en geschreven door Pierre “Shadow” Michalski (Aya Nakamura, M. Pokora, Tayc, Booba) en Chris himself. De song ademt een nieuwe sound en wordt ondersteund door een filmische videoclip waarin Chris zelf de hoofdrol speelt.

OVER CHRIS LOBANZO

Het was zijn humor die hem in 2020 op de kaart zette en waarbij hij een pad insloeg dat beslissend zou zijn voor zijn carrière. Zijn vindingrijkheid, natuurlijke charisma en scherpe humor vielen al snel in de smaak en maakten Chris tot een van de meest gevolgde Belgische namen op TikTok. Dit met bijna 7 miljoen volgers. Hij werd volledig ondergedompeld in de wereld van contentcreatie en ontving hiervoor in februari zelfs een ‘Comedy Jamie’ op de Jamie Awards.
Chris heeft een sterke artistieke visie en is op ontdekking naar de vele talenten die in hem schuil gaan. Deze polyglot spreekt vloeiend Engels, Nederlands, Frans én Lingala en weerspiegelt daarmee de rijke en diverse muzikale wortels van zijn ouders. Zij zijn namelijk afkomstig uit de Democratische Republiek Congo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.