Cast van ‘2DEZIT’ neemt les over bij Universiteit Antwerpen

2DEZIT

Op maandag 23 oktober 2023 viel de cast van ‘2DEZIT’ de les ‘Bronnen en Beginselen van het Recht’ binnen op de Universiteit Antwerpen. Ze verrasten er de nietsvermoedende studenten met een feestje in ware ‘2DEZIT’-stijl. Ferre Van den Broeck, Lauren De Bie, Jente D’Hose en nieuwste castlid Eben Yehemdi gaven de studentent zo alvast een voorproefje van het nieuwe seizoen. Dat gaat deze week, op donderdag 26 oktober 2023, exclusief op Streamz van start. Bekijk via deze hidden camera beelden hoe het er aan toeging:

De populaire jongerenreeks speelt zich volledig af in studentenstad Antwerpen. Om het tweede seizoen aan te kondigen, dompelde de cast de Antwerpse studenten vandaag alvast onder in het ‘2DEZIT’ universum. Zij kregen zo als eersten een voorproefje van wat het nieuwe seizoen in petto heeft. Ze werden daarbij vergezeld door DJ BRENNT (Brent Vanneste), die ook de muziek voor zowel het eerste als tweede seizoen maakte. Naast spontane studentenfeestjes wordt ‘2DEZIT’ gekenmerkt door liefde en lust, zelfontdekking en onzekerheden, (nieuwe) vriendschap en verdriet, loeiharde muziek en (emotionele) katers.

Met dank aan Universiteit Antwerpen en Professor Dirk Vanheule.

‘2DEZIT’ is een productie van Streamz en Sputnik Media en zal op donderdag 26 oktober 2023 van start gaan met met twee afleveringen. Daarna zal er wekelijks een nieuwe aflevering gelanceerd worden. Gelieve onderstaande perscontacten te bereiken voor screeners en interviewaanvragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.