Bommetje in Big Brother: Meteen het huis verlaten met geld of in het huis blijven?

Big Brother
©PLAY

Niets is wat het lijkt in het Big Brother huis en elke dag heeft een verrassende wending. De bewoners namen op oudejaarsdag hun intrek in het Big Brother huis in Amsterdam en zijn ondertussen al 74 dagen bezig aan het grootste experiment van hun leven.

Vanochtend kregen de bewoners in het Big Brother huis de optie om het huis te verlaten en naar huis te gaan met 15.000 euro uit de groepspot.

Big Brother: “Ik heb één keer 15.000 euro weg te geven uit de gezamelijke pot aan degene die bereid is vandaag mijn huis te verlaten.”

De groepspot bedraagt voorlopig 50.297,50 euro. Kiest er iemand voor het geld dan blijft er nog 35.297,50 euro euro over. Gaat er iemand het huis verlaten? Dit zie je morgen in een nieuwe aflevering van Big Brother.

 

Wanneer

Big Brother wordt elke werkdag om 22u30 uitgezonden op Play4 en om 21u30 op Goplay.be. Elke donderdag is om 21.30 uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. Via Goplay.be kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.

‘Big Brother’ wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland – een label van Banijay Benelux – in samenwerking met Lecter Media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.