Bepublic Group krijgt nieuwe leiding

Bepublic Group
©Bepublic Group

Sara Vercauteren en Anja Peleman nemen op 1 januari 2021 de fakkel over van Jeroen Wils en Dajo Hermans als nieuwe managing directors van pr-bedrijf Bepublic Group. De voormalige woordvoerders van DPG Media nemen met hun jarenlange media-ervaring de leiding over de pr-bureaus Bepublic, Bereal en Befirm, die oprichters Jeroen Wils en Dajo Hermans drie jaar geleden met succes in de mediagroep Mediafin integreerden. Bepublic Group behoort vandaag tot de top van het Belgische pr-landschap.

Bepublic Group klaarstomen voor de toekomst en in goede handen achterlaten: dat was de afgelopen jaren de missie van Jeroen Wils en Dajo Hermans. Met Sara Vercauteren en Anja Peleman als nieuwe leading ladies haalt Bepublic Group nu alvast heel wat media-ervaring in huis.

Sara Vercauteren staat bekend als een gerespecteerd communicatie-expert en was jarenlang directeur communicatie en woordvoerder van DPG Media. Voordien werkte ze als politiek woordvoerder voor ministers Vandenbroucke en Van Brempt. Ze is ook auteur van het boek ‘Geen Commentaar’. Anja Peleman was de voorbije jaren steevast haar rechterhand als adjunct-woordvoerster. Peleman heeft meer dan 10 jaar ervaring in pr en (crisis)communicatie en in het begeleiden en coachen van mediafiguren.

We waren enorm vereerd toen ons de vraag werd gesteld om het roer van Jeroen en Dajo over te nemen. We hebben zeer veel goesting om de groep samen met het sterke team verder uit te bouwen. Organisaties en merken helpen om op een relevante manier te communiceren, dat is onze drijfveer.

Sara Vercauteren en Anja Peleman, nieuwe managing directors Bepublic Group

Nieuwe frisse wind 

Samen met een sterk team leerden Wils en Hermans, die beiden uit de journalistiek komen, de voorbije jaren honderden bedrijven en organisaties op een nieuwswaardige, relevante manier communiceren en een geloofwaardige reputatie opbouwen.

Zowel met Bepublic als met Bereal en Befirm wilden we het bedrijfsleven en de journalistiek dichter bij elkaar brengen. We hebben geprobeerd om een vernieuwende, journalistieke stempel te drukken op het pr-landschap, door bij elke klant op zoek te gaan naar de nieuwswaardige en maatschappelijk relevante verhalen. Nu beschouwen we onze taak als afgerond en willen we ons op nieuwe projecten focussen.

Dajo Hermans en Jeroen Wils, oprichters Bepublic Group

Klaar voor de toekomst

Voor Jeroen Wils en Dajo Hermans begon het avontuur bijna tien jaar geleden met de start van Bepublic, een pr-bureau dat zich tot een brede waaier van bedrijven en sectoren richt. Niet veel later werd Bereal opgericht, dat uitgroeide tot dé referentie voor pr binnen de vastgoedsector. Begin dit jaar richtte het duo nog Befirm op, een derde pr-bureau dat zich toespitst op financiële pr. Samen vormen de drie bureaus Bepublic Group.

Volgens Peter Quaghebeur, CEO van Mediafin, is de pr-groep nu klaar voor de toekomst.

Bepublic, Bereal en Befirm vullen perfect onze andere communicatiediensten aan, waardoor Mediafin vandaag meer dan ooit  360°-communicatie kan aanbieden. Ik heb vroeger bij Medialaan graag samengewerkt met Sara en Anja en heb het volste vertrouwen in hun kwaliteiten. Ik bedank Jeroen en Dajo van harte voor al hun inspanningen en wens hen alle succes met hun toekomstige projecten.

Peter Quaghebeur, CEO van Mediafin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.