Beleef en beluister Tomorrowland voortaan elke dag digitaal via DAB+

Tomorrowland
©Tomorrowland

One World Radio, het digitale radiostation en contentplatform van Tomorrowland, is voortaan elke dag te beluisteren in heel Vlaanderen en Brussel via DAB+. Het populaire festival kiest er zo voor om na een uitdagend jaar te blijven investeren in de dagelijkse connectie met de Tomorrowland community verspreid over het hele land. One World Radio, dat pas zijn 2de verjaardag vierde en gestreamd wordt door luisteraars verspreid over de hele wereld, geeft met Vlaanderen en Brussel het startschot van de uitrol via DAB+ in Europa – met verdere Europese expansie gepland in de komende maanden. Sinds eind december 2020 voorziet een nieuwe richtlijn van de Europese Unie immers dat elke nieuwe auto moet worden uitgerust met een DAB+-ontvanger, waardoor de overgang naar DAB+ definitief is ingezet en digitaal radio luisteren een gouden toekomst wacht in Vlaanderen en Europa.

Van tijdelijk feestje tot tijdloze blijver

In februari 2019 vierde Tomorrowland zijn 15de verjaardag met de lancering van het digitale radiostation One World Radio. Wat aanvankelijk begon als een tijdelijk project, ontpopte zich tot een blijvend succesverhaal en een permanent radiostation dat nu al 2 jaar lang een trekpleister is voor liefhebbers en luisteraars van elektronische muziek over alle genres en grenzen heen – een reeks internationale dj’s zorgt elke dag voor de hipste hits en beste grooves met een programma- en muziekschema dat aangepast is aan het ritme van de dag, 24/7 live in the mix. Alle muziek en content op One World Radio en in de on-demand omgeving wordt gecreëerd door het team achter Tomorrowland en is ook nog altijd 24/7 live beschikbaar via tomorrowland.com en de Tomorrowland app.

Presentatoren en studio’s over de hele wereld

Net als het festival zelf, is One World Radio erin geslaagd om zijn vleugels uit te spreiden naar alle uithoeken van de wereld. Vaste presentatoren zenden elke dag uit vanuit Brussel, Londen, Texas en Sydney, aangevuld met gerenommeerde gastartiesten en beroemde vrienden van Tomorrowland in studio’s over de hele wereld. Het team achter Tomorrowland in België exporteert op zijn beurt ‘de sound of Tomorrowland’ naar luisteraars uit alle windstreken en mensen die afstemmen op One World Radio worden op elk moment van de dag getrakteerd op unieke muziek, shows en programma’s van zowel gevestigde waarden als opkomend talent.

One World Radio – programmatie 

  • Wereldberoemde Nederlandse dj Armin van Buuren trapt het weekend op gang met zijn exclusieve Weekend Kick-Off op vrijdag.
  • Australische dj-zussen NERVO presenteren elke vrijdag en zaterdag de Tomorrowland Top 30 – een overzicht van de 30 populairste dancehits gekozen door de People of Tomorrow.
  • Belgische legende M.I.K.E. Push host zijn eigen maandelijkse show vanuit New York, terwijl ook andere topartiesten zoals de Australische sensatie Timmy Trumpet, de Deense dj MORTEN (vanuit Miami) en de Nederlandse ervaren rot Laidback Luke (vanuit New York) maandelijks terugkeren.
  • Het vaste dagprogramma ligt in de handen van 4 verschillende presentatoren: ‘Daybreak Sessions’ van 7u tot 12u met Justin Wilkes (vanuit Sydney), ‘Around The World’ van 12u tot 13u met Camille Pollie (vanuit Brussel), ‘United Through Music’ van 13u tot 19u met Adam K (vanuit Londen) en ‘Celebrate The Magic’ van 19u tot 21u met Greg Jake (vanuit Texas).

One World Radio kan je voortaan in heel Vlaanderen en Brussel eenvoudig op DAB+ beluisteren, waardoor mensen eenvoudig en in perfecte audiokwaliteit naar het digitale radiostation van Tomorrowland kunnen luisteren in de wagen.

Over One World Radio – The sound of Tomorrowland

One World Radio is het officiële digitale radio en contentplatform van Tomorrowland, 24/7 beschikbaar via de Tomorrowland app, Tomorrowland.com, op YouTube of via TuneIn.
Luisteraars die afstemmen op One World Radio worden getrakteerd op exclusieve mixen, unieke tracks, nieuwe releases en de meest iconische livesets uit 16 jaar Tomorrowland met verschillende hosts, shows en specials. Alle content op het radiostation en in de on-demand omgeving is uniek en gecreëerd door het team achter Tomorrowland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.