Armin van Buuren bereikt ruim 50 miljoen fans met historische 1000ste aflevering van A State Of Trance-radioshow

Armin Van Buuren
©Armada Music

Armin van Buuren heeft gisteren geschiedenis geschreven met de duizendste aflevering van zijn A State Of Trance-radioshow. Tijdens de historische, vijf uur durende aflevering, die samen met de daaraan voorafgaande countdownstream ruim 50 miljoen fans uit 121 verschillende landen heeft bereikt, lanceerde de vijfvoudige #1-dj ter wereld de officiële anthem voor ASOT 1000 (bereik verdeelt over 100 radio stations, YouTube, Twicht, Facebook en VK livestreams). Ook nam hij fans mee door de top 50 van de ASOT Top 1000 en onthulde hij zelfs zijn plannen voor een spectaculair ASOT 1000-weekend in september van dit jaar, waardoor deze legendarische mijlpaal nog lang in het geheugen van fans gegrift zal staan.

De officiële anthem voor ASOT 1000

Armin van Buurens officiële anthem voor ASOT 1000 weerspiegelt de boodschap die al sinds het begin centraal staat bij A State Of Trance. Met de betoverende pianogeluiden in de adembenemende breakdown, de typische synths en de pure, opzwepende melodieën doet deze plaat precies wat Armin van Buuren zich voorstelde toen hij in 2001 met zijn radioshow begon: ‘Turn The World Into A Dancefloor’.

Luister naar Armin van Buuren – Turn The World Into A Dancefloor (ASOT 1000 Anthem)

De A State Of Trance Top 1000

Na de lancering van de officiële anthem voor ASOT 1000 onthulde Armin van Buuren tijdens de uitzending ook de vijftig beste platen uit de A State Of Trance Top 1000: een lijst met de populairste tracks die ooit in de radioshow gedraaid zijn, samengesteld aan de hand van stemmen die zijn uitgebracht door de A State Of Trance-fanbase. ‘Shivers’, een single van Armin van Buuren uit 2005, werd verkozen tot nummer één en Susana, de zangeres die op de wereldbekende Tranceklassieker te horen is, werd uitgenodigd in de studio ter ere van dit speciale moment. De volledige ASOT Top 1000 kan hier bekeken en beluisterd worden.

Het ASOT 1000-weekend

En als kers op de taart is er nog het tweedaagse ASOT 1000-evenement. Het zogeheten ASOT 1000 celebration weekend start op vrijdag 3 september met een show waarin wordt teruggeblikt op twintig jaar A State Of Trance. De tweede show op zaterdag 4 september sluit meer aan op de gebruikelijke ASOT-evenementen (zoals voor ASOT 950, 900, 850, 800 etc.) en kijkt juist vooruit naar de toekomst van A State Of Trance. Fans die kaarten via de exclusieve pre-sale willen bemachtigen – deze pre-sale start op 28 januari om 13.00 – zullen zich vóór 27 januari 23.59 moeten registeren via festival.astateoftrance.com/register. De reguliere kaartverkoop start op 30 januari om 13.00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.