Al 25.000 kaarten verkocht voor spektakelmusical Dagboek van een Herdershond

Dagboek van een Herdershond
©Royal Promotions

Tijdens de perspresentatie van de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond hebben producenten Albert Verlinde en Toneelgroep Maastricht vandaag bekend gemaakt dat er inmiddels 25.000 kaarten zijn verkocht voor de voorstelling die in de maanden mei en juni exclusief in het MECC Maastricht te zien zal zijn. ‘Servé Hermans van Toneelgroep Maastricht en ik zijn enorm trots dat zoveel mensen al een kaartje voor deze spektakelmusical hebben gekocht, zonder dat er nog één voorstelling is gespeeld,’ laat Albert Verlinde weten. Regisseur Servé Hermans: ‘Het verhaal van Dagboek van een Herdershond leeft nog altijd en ook de sterrencast, die we voor deze voorstelling hebben kunnen vastleggen, spreekt absoluut tot de verbeelding.’

De hoofdrollen in deze unieke musical worden gespeeld door Angela Schijf, William Spaaij, Joes Brauers, Suzan Seegers, Nandi van Beurden en Anne-Mieke Ruyten. De regie is in handen van Servé Hermans, André Breedland is verantwoordelijk voor het script en Ad van Dijk heeft de muziek geschreven.

‘Twee maanden lang zal de voorstelling vrijwel iedere dag te zien zijn,’ zegt Albert Verlinde. ‘Het is mooi om te zien hoe mensen na twee onzekere jaren, ook voor de theaterwereld, nu massaal naar het theater willen.’

Regisseur Servé Hermans: “Het is hartverwarmend om te zien dat Dagboek van een Herdershond verankerd is in het collectief geheugen en nu al zoveel losmaakt bij het publiek. Na maanden voorbereiding zijn de repetities deze week eindelijk gestart. Ik heb er heel veel zin in om met deze geweldige cast en creatives aan de slag te gaan. We kunnen niet wachten om de musical vanaf mei live voor het publiek te mogen spelen in MECC Maastricht.”

Het verhaal
In Dagboek van een Herdershond treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een gelovige gemeenschap in Geleen. Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor. Door de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan. De onhandige, naïeve Erik probeert zich staande te houden in het katholieke dorp. Maar ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas.

Meer informatie en kaartverkoop: www.dagboekvaneenherdershond.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.