4 spelers testen positief op Covid-19 bij RAFC

RAFC
©RAFC

Afgelopen weekend werden nieuwe Covid-19 testen uitgevoerd bij de spelers en de omkadering van de A-kern. Hieruit blijkt dat 4 spelers positief getest hebben op het Covid-19 virus. Ook een aantal mensen uit de sportieve omkadering legden een positieve test af. Alle betrokkenen zijn na het vernemen van hun positieve test onmiddellijk in quarantaine gegaan en stellen het allen goed.

De club heeft direct na de eerste besmetting al het nodige gedaan. Er is ook uitgebreid overleg geweest met de Pro League en de bestaande protocollen zijn waar mogelijk nog verstrengd. De trainingen van de A-kern, met het oog op de verplaatsing naar Zulte-Waregem volgend weekend, kunnen hierdoor plaatsvinden zoals voorzien.

Uit voorzorg en om risico’s te vermijden neemt de club een aantal bijkomende maatregelen. Het programma voor de belofteploeg is aangepast, zij werken deze week een individueel programma af. Ook de burelen gaan een week dicht en de dagelijks werking zal door alle medewerkers via thuiswerk verzorgd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.