?????? ???????? verplaatst naar September 2020 omwille van Covid-19

?????? ????????
©??????

Het Corona-virus brengt onzekere tijden met zich mee… Gaande van de sluiting van alle (niet-noodzakelijke) winkels tot een advies om thuis te blijven en zelfs de annulatie van alle evenementen tot begin april. Het zijn ingrijpende gebeurtenissen die niemand van ons voor mogelijk achtte.

Maar laten we eerlijk zijn: enkel met doortastende maatregelen kunnen we erger voorkomen.

Tegelijk komen de maatregelen dichter bij de geplande datum voor Replay Festival en realiseren we ons dat we ons erbij zullen moeten neerleggen dat de corona-storm verre van over zal zijn tegen de opbouw van het festival en de festival zelf…

Ook de promotie is door sluiting van winkels, uitgangs- en samenscholingsverboden zwaar verstoord… Kortom: de situatie dwingt ons tot uitzonderlijke maatregelen:

?? ??? ??? ????? ?????? ?? ??? ??? ???????? ??? ?? ??????? ???? ??? ?????? ?????.

Samen met de Stad Herentals en het Netepark Herentals hebben we gelukkig ???? ????? nog een nieuwe datum kunnen vastpinnen: ???????? ?? ?????????. Zo gaan we van het eerste festival van het seizoen naar quasi het laatste festival.

Uiteraard zijn alle tickets die jullie hebben aangeschaft geldig op deze nieuwe datum. Ook voor de ambassadeurs loopt de regeling door voor de nieuwe datum.

We zijn verheugd dat we jullie eindelijk toch duidelijk nieuws kunnen brengen omtrent Replay Festival en we hopen jullie allemaal goed en wel te kunnen verwelkomen op zaterdag 19 september.

???? ???? ??? ?? ?????! ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.