Netflix introduceert de cast en kondigt de releasedatum aan van Space Force

Over SPACE FORCE

Space Force is een comedyserie over een kleurrijke groep mensen die belast wordt met de taak om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger onder de naam ‘Space Force’ op te zetten. De vier-sterren generaal en tevens piloot Mark R. Naird, wiens grootste droom is om de luchtmacht te runnen, is blij verrast wanneer uitgerekend hij wordt verkozen om de nieuwe tak van de Amerikaanse Armed forces te leiden. Met enige terughoudendheid maar volledige toewijding verhuist Mark met zijn gezin naar een afgelegen legerbasis in Colorado. Daar wordt Naird samen met zijn bonte teamleden, bestaande uit wetenschappers en ‘Spacemen’, belast met de loodzware taak om zo snel mogelijk opnieuw Amerikanen naar de maan te sturen en daarmee volledige dominantie van de Amerikaanse Armed Forces in de ruimte te claimen.

Netflix
©Netflix

Emmy Award-winnares Lisa Kudrow maakt de cast compleet

Emmy en SAG Award-winnares LISA KUDROW maakt de SPACE FORCE cast compleet als ‘Maggie Naird’, de vrouw van Steve Carell’s personage ‘General Mark R. Naird’.

Maggie heeft als vrouw van een Washington Air Force lid al twee decennia lang het allerbeste van zichzelf gegeven om de carrière van haar man te steunen. Maar terwijl hij zijn grootste uitdaging ooit aangaat, gaat zij steeds meer haar eigen weg.

Netflix
©Netflix

De cast van SPACE FORCE bestaat verder uit Steve Carell, John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow en Don Lake.

SPACE FORCE is een nieuwe komedie gemaakt door co-creators Steve Carell en Greg Daniels (The Office), een verhaal waarbij de inzet hoog is en de ambities nog hoger liggen. Howard Klein / 3Arts (The Office) dient ook als uitvoerend producent.

Volg SPACE FORCE op social media

Twitter: realSpaceForce

Facebook: SpaceForce

Instagram:@SpaceForce

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.