Zillion presents ILUMINATI, een gloednieuw immersive party concept

Zillion
©Zillion

Gloednieuw immersive party concept van de hand van Frank Verstraeten

Meer nog dan voor de muziek of de beruchte Zundays, was Zillion vooral bekend voor zijn hoogtechnologische ‘state of the art’ uitrusting. Frank Verstraeten bouwde een club zoals die nog niet bestond. Van bewegende dansvloeren, over indrukwekkende lichtinstallaties, tot een gigantisch aquarium voor de dansacts. En alsof dat nog niet voldoende was, voegde Zillion er nog vuurspuwers, windtunnels, indoor vuurwerk en tal van andere special acts aan toe. Bezoekers kwamen oren en ogen te kort en al hun zintuigen werden geprikkeld. Eens je de club betrad kwam je als het ware in een andere dimensie terecht.

Het is dat gevoel om in een ‘andere wereld en dimensie’ binnen te stappen dat Frank Verstraeten tot het uiterste wil drijven met ILUMINATI, een gloednieuw party concept dat doorgaat op vrijdag 5 mei in het Sportpaleis.

En om die wereld te creëren zullen er kosten nog moeite worden gespaard. Zo wordt in het Sportpaleis een gigantische blackbox gebouwd. Met een capaciteit van 14.000 personen de grootste in zijn soort. In die blackbox zal je als bezoeker op geen enkel moment het gevoel hebben in een concertzaal te staan. 360° lichtprojecties, een constant spel van licht en 3D-illusie, geuren en wind, warmte en koude en zelfs water en sneeuw, dat alles overgoten met de diepe bassen van de Zillion Techno Sound. Wie in de ILUMINATI Blackbox stapt zet al zijn zintuigen op scherp.

“20 jaar geleden gebruikten we alle technologie die we toen voorhanden hadden om de bezoekers aan Zillion omver te blazen en mee te nemen in een andere wereld, met een uniek samenspel van licht en geluid.  Nu, zoveel jaren later, zijn de technologische mogelijkheden haast onbeperkt. Ik wil die met dit unieke concept samenbrengen in één gigantische blackbox en zo de bezoekers in een haast nieuwe wereld brengen. Ik besef dat het moeilijk te omschrijven is wat je als bezoeker mag verwachten, maar de mensen moeten me vertrouwen en erin geloven dat ik hen dingen zal laten zien en beleven die ze nooit eerder hebben meegemaakt. Zelfs niet de Zillion bezoekers! Voor een tech geek als ik, is dit een droom die uitkomt.” aldus Frank Verstraeten.

Tickets starten vanaf €29,95 en zijn te koop op www.zillion.xxx/iluminati

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.