Home NIEUWS EVENTS Vroeg pieken met Regi vs. Milk Inc. in het Sportpaleis !

Vroeg pieken met Regi vs. Milk Inc. in het Sportpaleis !

In de VS (met een groei in de belangstelling van 800 % !) maar ook in Engeland en Nederland (met onder andere party’s in de Ziggo Arena) is het de nieuwste trend: het nachtbraken maakt plaats voor party’s overdag. Het zogenaamde ‘Daytime Clubbing’ heeft veel voordelen: je levensritme blijft behouden, je kan gewoon verder in je dagdagelijkse leven met werk (of school), je gezinsverantwoordelijkheid, kinderen, … Het daglichtvriendelijke schema zorgt ook voor veel meer comfort: geen zorgen over de laatste tram of trein, je komt op een normaal uur thuis zonder een hele dag te moeten recupereren omwille van slaaptekort, een kater of andere neveneffecten.

Trendsetter Regi volgt deze nieuwe stroming. Op zondag 3 november opent het Sportpaleis de deuren voor een zevende (!) Regi vs. Milk Inc. . Het innovatieve van dit extra concert is het startuur: de spots flitsen aan om 15.00 uur. Een nog bredere leeftijdsgroep kan daardoor genieten van het meest spectaculaire feestconcert van het jaar. Regi verwacht niet alleen veel party animals die om allerlei redenen uitgekeken zijn om tot in de vroege uurtjes op zwier te gaan. Dit feest biedt bovendien de kans aan de Regi en Milk Inc.-fans van het eerste uur (hun carrière startte in de tweede helft van de nineties) om dit samen met hun ‘next generation’ te beleven. Iedereen kan, nagenietend van een wervelende show, op een normaal uur in bed liggen en de volgende dag fris en monter aan de week beginnen.

Deze exclusieve namiddagshow mag je niet missen: kom vroeg pieken met Regi vs. Milk Inc. in het Sportpaleis !

Intussen werden al, gespreid over 6 concerten, 110.000 tickets voor deze concertreeks verkocht. Wie al tickets kocht voor een Regi vs. Milk Inc.-show in het Sportpaleis maar liever deze unieke daytime show wil beleven, kan zonder kosten de reeds gekochte tickets inruilen. Elke ticketkoper krijgt hierover een persoonlijke mail toegestuurd.

Meer info over het (internationale) succes van Daytime Clubbing op de website van het vermaarde EDM Tunes of Startle.

Tickets voor dit unieke concert op zondag 3 november om 15.00 uur zijn te koop vanaf woensdag 5 juni om 10u via www.sportpaleis.be. Voor de partyconcerten op 18 en 19 oktober en 2, 8, 9 en 10 november zijn de laatste tickets te koop.

Regi vs. Milk Inc.
Regi vs. Milk Inc.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten