Home TV-ID onlinevideo Vlaamse cast in Antwerpen van de hitmusical Grease voorgesteld

Vlaamse cast in Antwerpen van de hitmusical Grease voorgesteld

TVID Showbizz! en Tmm Media trok naar het Theaterplein voor een ontmoeting met de Vlaamse cast van de hitmusical Grease. Op Ruth Beeckmans na was de cast voltallige op de afspraak en spraken we met Sandy, Danny en Rizzo oftwel Tinne Oltmans, Danny Dorland en Lauren De Ruyck.

Vlaanderen mag zich opmaken om dit najaar overspoeld te worden door een ware epidemie. Een niet te stuiten opstoot van het Greasevirus kondigt zich namelijk aan. Symptomen: jeukende dansbenen, een zonnig humeur, dromen over zwoele zomernachten, aanstekelijke liedjes die niet uit het hoofd te krijgen zijn en een onstuitbare drang naar strakke jeans, leren jekkers, brylcream en popcorn. Enige remedie tegen deze hardnekkige microbe: een stevige injectie Grease!

Gelukkig kan jong en oud daarvoor vanaf 12 september 2024 terecht in opeenvolgend Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Albert Verlinde brengt daar, ism Senf Theaterpartners, JK Theater en House of Entertainment, een nieuwe, frisse versie van de onverwoestbare hitmusical Grease op de planken.

Wie in de huid mag kruipen van o.a. Rizzo, Kenickie, Miss Lynch, Vince Fontaine en wie het iconische droomkoppel Sandy & Danny zal vormen, was tot op heden een goed bewaard geheim, maar is nu eindelijk bekend.

Tinne Oltmans en Danny Dorland gaan voor elkaar als Sandy & Danny

De stoere Danny met peperkoeken hart, waar Sandy hopeloos naar verlangt, wordt gespeeld door…Danny. De sympathieke Danny Dorland, Nederlander maar in de armen gesloten en zowat geadopteerd door Vlaanderen na zijn rol als Scott in de zeer populaire hitreeks #LikeMe, mag zich opmaken om vol te gaan voor – en wie weet ook wel zwoele zomernachten met – zijn Sandy.

Grease staat garant voor een avond topamusement vol humor, sprankelende dans en heerlijke muziek. Het romantische verhaal van Sandy en Danny, en natuurlijk onsterfelijke hitsingles als You’re The One That I Want, Hopelessly Devoted To You, Summer Nights en Sandy, doen het publiek nog steeds dromen.

Deze meeslepende feelgood klassieker wil je dan ook niet missen, dus let’s go together en bestel nu je tickets via greasemusical.be

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten