Vaar mee op de golven van Ancora … (NL)

Royal Promotions
©Royal Promotions

Trossen los, volle vaart vooruit en met de wind in de zeilen, het is tijd voor Ancora! De band Ancora, bestaande uit Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Patrick van Bree tourt vanaf eind september met een live-band langs de Nederlandse theaters. De theatershow Wind in de Zeilen bestaat uit een muziekprogramma met schitterende LED walls en een muzikale mix van 2020 shanty, Irish pop en uptempo songs. 

Nederland, waterland en een zeer rijke historie als het gaat over de scheepvaart in het algemeen. Nestor Jan Keizer van het voormalige BZN en Edwin van Hoevelaak zagen snel in dat Ancora de groep is die hier naadloos bij aansluit. Ancora maakte al vier studio-albums met elk een spectaculaire DVD, ontving twee gouden platen en een Buma-Award voor de beste videoclip. Ze traden meermaals op met de legendarische Kelly Family en wonnen twee Koos Alberts Awards voor beste live-act.

Op 4 september jl. verscheen de CD Het Beste van Ancora. Deze CD is een compilatie van alle tot nu toe uitgekomen singles van de groep. Hiermee blikken de mannen terug naar de successen die ze vanaf hun debuut in 2013 hebben bereikt. In zeven jaar tijd en 4 albums verder heeft Ancora een enorme schare fans aan zich weten te binden met hun unieke sound, een combinatie van Irish Folk, Shantymuziek en pop.

Terwijl de zangers een tussentijdse balans opmaken, kijkt de groep ook weer vooruit. Zo staan er, naast de succesvolle bootreizen met fans, weer een flink aantal optredens in het theater gepland. Uiteraard moet Ancora hierbij wel een slag om de arm houden in verband met de beperkingen die de nog voortdurende coronacrisis met zich meebrengt.

Ga voor kaartverkoop en meer informatie naar: www.ancora.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.